MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 21, 2009

'Breastfeeding Photo Contest'

lama dah tgk contest ni kt blog nurul dhia tp aku xde plak gambo tgh bfeed damia, aku try gak amek gambo time bfeed dia tp payah aih..asal aku nk snap je dia nk terkam camera tu, sampai la semalam aku minta ank buah aku snapkan gambo.eheh...

mmg byk yg dia snap tp seme nye censored2 ehehe...ni pun aku pilih gambo aku dah edit dah skit sebab nampak pusat damia g tarik baju aku.
ok la cara2 nk join ada 2 cara through email blog, sebab aku ada blog kan..kita guna la blog

Melalui Blog
1. buat satu entri khas tentang contest ni.- done

2. letak gambar unik anda sedang bf.-done


3. sertakan sekali butir2 berikut:-

nama ibu- nama anak- tarikh lahir anak- umur anak semasa foto diambil- lokasi foto diambil- secara ringkas, kenangan pahit atau manis semasa bf.

nama ibu: Fauzana Ismail
nama anak: Nurul Damia Amnan Mohammad Amrul Fazlee
-Semalam baru amik gambo ni, umur damia semalam 1yr 3mths 1week
-Lokasi plak dalam bilik adik aku
-Kenangan pahit time aku mula2 nk bfeed damia, 1st week ok, masuk 2nd week aku nye nipple luka dua2 belah sampai nampak isi..masyallah tuhan je yg tau sakitnye..kena baju pun sakit, so aku xleh bfeed damia dekat sbulan tunggu luka btol2 elok, bila luka dah elok damia xmau bfeed plak sebab dia dh biasa mnm susu yg aku dah pam, yg aku bg dlm botol.time dia xmau bfeed aku dah nanges2 dah…ingatkan dia xmau bfeed sampai bila2 ntah mcm mana satu aritu aku try juga bagi last2 dia nak balik bfeed sampai la skang…aku dpt semangat nk bfeed ni pun dari kwn2 kat PCM yg memasing bersungguh2 bfeed anak diaorang.tq fren..bg aku semangat

4. letak logo contest di blog dan linkkan ke blog ini -done
5. dah siap, sila tinggalkan link entri anda di ruang komen entri ini.-done

15 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar said... [Reply to comment]

gudluck wehh,tabikla korg bf smpi skg :)

Nana said... [Reply to comment]

hehe tq zt...kwn2 pcm yg bagi semangat weh

mama tisya said... [Reply to comment]

good luck...br nak raih undi..hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

hehehe..tq eryn good luck to u 2..

zh-ena said... [Reply to comment]

gud luck nana :D

Nana said... [Reply to comment]

tq ena

[-suziey-] said... [Reply to comment]

haha klako la plak cara damia tu..cam kena paksa..haha..apepn good luck ok..nnti kita vote:D

Nana said... [Reply to comment]

haha..kak suziey mmg kena paksa amek gambau.susah tol nk amek gambo nih.tq kak

chamizah said... [Reply to comment]

nana, jgn risau..cha akan vote nana nnt..heheh..cha dulu nk gak bf kan anak2 tp skejapan jer..smpai 6 bln diorg dh xnk..kecewa..tp cha plan anak no3 nnt nk fully bf la...nk ikut jejak nana..walaupon kje,ttp bg bf kt damia..

Nana said... [Reply to comment]

hehe..cha tq..
chaiyok2! cha..

Mamamanja said... [Reply to comment]

gud luck wehh

Nana said... [Reply to comment]

tq mm good luck to u too

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

eemmm k nnti kita votekan.. good luck k

Nana said... [Reply to comment]

tq cutemiut

AlizMieAlya said... [Reply to comment]

gd luck nana n damia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...