MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, July 25, 2009

Genting Highlands -Day 2

oleh kerana nk check in ari kamis tu dh byk sgt mkn msa,so ktorg decide ari ke-2 baru mk msk kat theme park.ktorg amik pakej all park, kat voucher tu ada buy 1 ticket all park, free 1 ticket, so byr RM51 je utk 2 ticket.wa..manyak save woo..

pagi tu main2 kt indoor dulu, cik damia kemain suke nak2 time naik kuda pusing tu, dia bole joget ats kuda.heheheh
pastu dah penat, perot pun lapa lunch ktorg ns goreng+aym yg dimsk ats hot stone tu bukan flinstone ye.ehehe...cik damia time tido sebab skali lagi dia tewas dengan kesejukan genting.hehe
pastu bermula la aktiviti kat outdoor xbyk yg bole main pun,sebabnye q panjang! aih..diorang ni xreti2 nk g keje ke??plak tu penuh pak&mak arab.
damia teruje dpt naik jumbo tuh, pastu kemain suke men kt playground smpai xmau kuar
time nek menda alah ni ktorg gilir2 turun je aku dari boyan ni tros uwek...hehe..sampai ke ari pn aku still rs poning2 lalat lagi

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Liana said... [Reply to comment]

Wan,
Dah dapat dah...cantik sangat. Suka. Tq yer... Ummi curi gambar tu yer...hehehe...tak sempat nak ambil gambar. Tq fries dan clip rambut tu! tqvm love it

AlizMieAlya said... [Reply to comment]

wah! bestnye!! sane sini org g bercuti..nk cuti gk..uwarghhhh!!!..

Liana said... [Reply to comment]

nana...sila delate komenku yg atas tu...sila ler...hehehe... wa...bestnya gi genting. Seronok kan...

zh-ena said... [Reply to comment]

outdoor ena tak sempat nak main sgt..

eLYies said... [Reply to comment]

syoknya pi genting..lamanya tak pi genting...teringin nak pi..huhu..tp anak kecik lagi.....huwaaaaa

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. best la.. hapening je tgk..

mama idzareef said... [Reply to comment]

br g genting gak aritu.. lain mgg ekk..kalo tak sure jumpe kann.. :D

wantie said... [Reply to comment]

wah...wah.. berhappy happy kat Genting. Mesti sonot nih.

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

k.nana....best giler kn main pusing2 tu...cam terbng di langit biru...

Nana said... [Reply to comment]

liz - tu la pasal tgk entry kwn2 seme g bcuti je kan..hehe

kimm-patut arr pelik len mcm je komen tu salah rupenye.mmg sonok la sebab g satu family kan..

ena-ktorg main kt outdoor tu pun amik mana yg xq pjg je.seme yg xadventure.hehe..

yies-kita pun dah 3thn xg tu pun gagah kan tunggu damia umur 1thn++ xbrani nk bw kecik2 lagi

cutemiut-hehe..mmg happening nak2 dpt voucher murah tu.mmg berbaloi..

mama idzareef-lor..yeke rmai gak blogger baru2 ke sana & akn kesana.hehe

wantie-hehe...sonok sgt wlapun 2ari je kan.

qis-mmg bez tp pas nek menda alah tu tros muntah sebab br pas mkn g nek menda tu.hehe

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said... [Reply to comment]

best kan dapat bawak anak gi genting......tapi kalau bawa anak yg kurang 2 thn tu, x byk sgt benda yg leh main....

Nana said... [Reply to comment]

ibu damia- tu la mmg xbyk bole main pun..mn yg parent bole teman je bole naik

mama tisya said... [Reply to comment]

akhirnya dh smp ke genting ye..tk sbr gk nk ke sana nanti...

wah2 tgi score main bowling tu..sure leh dpt utk top women individu nanti

[-suziey-] said... [Reply to comment]

uish peningnnye rasa tgk menatang yg pusing2 tu...skali je naik..pastu tobat xnaik dh:p

Nana said... [Reply to comment]

hehe ..eryn dah book ke?nak tau?score tu paling tinggi stakat berkecimpung ngan dunia bowling ni.hahah..nasib je la kot

Nana said... [Reply to comment]

hahah..kak suziey, dlu saya naik pun pening, dah tau pening nk naik juga.sebab bezz je kan mcm terbang.heheh

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

wahhhh cuti2 nehh syok kan..aku gk x p jenjlan..harap tggu duit dlm apommm tuh..ble ler nk merase moekekeke

mama_umar said... [Reply to comment]

best2,sonok tgk gamba damia enjoy2 kt genting,kitorg nk cuti lg tgu mak buyong setel dulu,hahahah

Nana said... [Reply to comment]

shiera-hehe..ala...dekat je weh genting tuh...g blk ari pun oj gak pe..

zt-hehe...damia mmg suke la menda menan2 nih.wah..nxt time ko jenjalan dah ber-4 lg meriah

iNa said... [Reply to comment]

best p genting...
antara destinasi wajib tiap2 thn.. :)

Nana said... [Reply to comment]

hehe..ina tiap2 taun g?ye la deakt je kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...