MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 21, 2009

jom merempit

hehe..aku nk ngetest PhotoScape ni semalam baru aku download.senang skit kan..xde la nk tepek gambo banyak2 satu frame ada banyak2 gambo lagi bezz cam gini.tq kat mamatisya a.k.a amy a.k.a erynn..sebab ajo kita ek..ehehe

semalam si damia ngamok dia tgk adik aku bawa moto dia cakap NEK..NEK..(nak naik) adik aku plak malas nk bawa round dia,last2 aku la yg bawa..ala round2 lorong umah je..5km/j je..hehe..dah tu gile nk bawa laju? tgk la tu sbelah tgn pegang damia sbelah tangan pegang handle

sian plak nk ltk dia dlm bakol tkepit je aku tgk.sian damia org lain bapaknye yg bawa jln2 nek moto,xpela..ayah damia xde ibu kan ada... seb baik la ibu damia ni minah rempit..ekeke...

22 ribu orang memberikan idea bernas:

AlizMieAlya said... [Reply to comment]

wah!! damia merempit ngn ibu..phewitttt!!!

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply to comment]

ishh mamatisya ni...lambat sangat ngajo ibu damia pasal photoscape ni...selamat godek menggodek ye...

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

senangkan pakai photoscape tu...

Nana said... [Reply to comment]

haha..liz rempit la sgt..takat bawa 5km/j ehehe

Nana said... [Reply to comment]

cemomot, buka eryn yg lmbt ajo, tp kita yg lmbt tau psl menatang ni..eheheh..bukan terer bab2 it2 ni.

Nana said... [Reply to comment]

tu la psl ros sng tol pkai photscape ni,nk ltk gambo byk2 pun xpe xla semak mata memandang.ekek..

shiemz said... [Reply to comment]

Damia jejalan ek..nasib baik ibu minah rempit yek... :D

ira_kecik said... [Reply to comment]

nana, ko tak terima kasih kat aku gak ke, kalau aku tak tanya ko, ko pon tak tanya mamatisya.... hehehe..... amboi...ko ngajo damia merempit ye......

Nana said... [Reply to comment]

heheh..shiemz ibu damia dah bersara dari zaman2 rempit ni..dah tobat.ekeke..

Nana said... [Reply to comment]

haha ira..ko nak juga ke?ok la TQ la kt ko..aku dari shari ke shari nk tanya tp asek lupe je..seb bek ko tanya kan..heheh

wantie said... [Reply to comment]

ha.. merempit tak pakai helmet??? bahaya tu..
rempit rempit gak, tapi keselamatan kena jaga

Nana said... [Reply to comment]

haha wantie merempit depan umah je, bw laju2 pun.jgn tiru aksi ni dirumah yea..ekekek

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said... [Reply to comment]

hai nana.........saya pun dah pandai edit gambar guna photoscape tu...tak sia2 saya jengok2 umah awak....kita amik link photoscape tu tau....jangan marah yekkk....

nanti singgah la kat umah kita lak tgk gambar kita guna photoscape tu....

Nana said... [Reply to comment]

hehe..hai ibu damia.wah berjaya edit ek?hehe..nk marah watpe dpt pahala per..kongsi ngan orang.hehe

Liana said... [Reply to comment]

Wa...Damia merempit yer... Husna suka tau kalo dapat naik moto! Siap dia pegang hendle motor tu! Tiap2 pagi sekarang Husna gi sekolah naik moto! hehehe

Nana said... [Reply to comment]

wah..husna leh geng ngan damia lah..damia ni tok ayah dia suke bawa dia time g amik ank buah balik skolah, sketol dlm bakul tu dia duduk.hehe...

pastu klw duduk dlm bakul tu dia g cabot kunci moto seb baik xmati enjin.hahah..

Mamamanja said... [Reply to comment]

jgn sok damia merempit udah :D

Mamamanja said... [Reply to comment]

jgn sok damia merempit udah :D

Mamamanja said... [Reply to comment]

jgn sok damia merempit udah :D

Nana said... [Reply to comment]

mm-nampak gaya udah menunjukkan minat ke arah itu.haha..nmpk atok dia pakai helmet dia dah berlari kt moto panjat ats moto

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

walllaaa merempit ke kaedahnya.. :D

Nana said... [Reply to comment]

haha..mengisi masa lapang wat keje xde paedah..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...