MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 22, 2009

berat

huh...lama dah xtimbang berat ni..last skali aku timbang bulan 3 ritu berat 55kg, malam tadi timbang tgk2 51.4 wah!! btol ke ni?mcm xcaya je...hehe..time aku kawen dulu pun berat 55kg, pas kawen 60kg, ingat pas branak lagi naik..hehe..harus aku maintain berat ni tp bole ke??aku ni bukan diet2 pun seme bedal.

tgh2 timbang budak kecik tu pun sebok nk timbang sama..tu berat damia 8.5kg..aih..kurus nye anak aku...dah beso gini kureng makan, tp xpe la janji sehat udah..

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah berat dh turun ye nana..maintain je..kita dh makin naik ni...huuhuhuh

penimbang ijn sama ngan kita ada kt umh inlaws...hehehe

~ana~ said... [Reply to comment]

mcm kenal je penimbang tuh..heh heh heh..:)..

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

wah sudah slimmmmmmmmmmmmmmm ;-)

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply to comment]

uikss...jeles ar nengok berat dia...

nana...berat anak dara kita pun yang dah umur 2 tahun lebih tu baru 10kg tau...dia takmo makan la...asiklah gantung pada susu jek...ishh...geram la...

Nana said... [Reply to comment]

hehe..hrp2 leh maintain mcm ni smpai bila2 bole ke?hehe...
itu penimbang kakak punye yg keje IJN dulu

Nana said... [Reply to comment]

ana- mmg xsyak lagi..hehehe

kak diana-xde diet2 pun kak..dok berkejaran ngan damia je..heheh

mot-jgn la jeles, puasa dah dkt ni, moh kita mnurunkan berat badan.hehe..
asal ek..budak msk 2 thn gitu jadi xmau makan?tanya doc dia ckp kena pandai tackle ank makan.klw nk tackle bola tu bole la..nk tackle mkn cmne.hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

ko da la tinggi, berat sama ngan aku..konfem ko langsing gile..
kan best kalo aku ni bleh ditarik kasi panjang..ni ketot semacam jek

Nana said... [Reply to comment]

weh sayan mana ada tinggi wei...158cm aje sama tinggi mcm eryn je.

haha..xpela wei ketot2 pun en.syarul sayang.ekeke..

ira_kecik said... [Reply to comment]

nana, berat damia sama la ng berat balqis, tapi balqis baru jer 11 bulan, nampak nor le anak aku tu tembam.....

watyz said... [Reply to comment]

waaa....aty pon nak kurus cam ko gak....aty rasa ni dh boyot sakan dh ni....waaaa....

Nana said... [Reply to comment]

ira-mmg bam2 la balqis hehe..kasi maintain je wei, jgn jadi mcm damia kecik2 bam2 dh beso kurus

aty-nk dkt pose dah ni moleh kurus x agk2 bulan pose?hehe..

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

ekekekeke...
slim ler xyah msk slim world ek moekeke
bagus2...harus suh amrul pun giat usha tuh ahahha br la stabil nk jalan..mampus amrul serang aku ekeke

damia slim gak tuh 8.5kg..
aryan br timbang ritu 8.4kg:P

zh-ena said... [Reply to comment]

kena maintain la pas nie..

~June a.k.a UmmyImran~ said... [Reply to comment]

Nana, jeles sama berat ittew...dulu b4 preggy dlm 48-49kg jer...skang +10kg...huk huk huk...diet pun xmo turun gaks, ubat diet doc.bagi pon x jalan...uwaaaaaa...

Nana said... [Reply to comment]

shiera-dah puas aku soh dia diet..xjalan la wei..ekekek..xpela biarla aku sorang je slim dia xmau geng

ena-klw la bole maintain..eheh..mkn main blasah je xde

june-banyak kan bersenam bersama imran.ekeke...kejar mengejar & lari berlari bersama anak.ni la hasilnye..

Mamamanja said... [Reply to comment]

bila la gamaknya daku nak dapat angka 50an nih. huhuh

PHiRa said... [Reply to comment]

baru je nak tegur nana nmpk kurus la...sekali memang betul dah turun ye...bestnye la..kasik la tips

Nana said... [Reply to comment]

MM-ala..usaha tangga kejayaan..hehehe

phira-petua??owh...no..no..xde petua saya xpenah diet, tapi mayb sebab slalu dok rindukan ayah damia lemak jadi terbakar.ekekek...
ntahla..sejak damia dah dapat kaki ni kan asik lari 100m mengejar anak yg xdok diam tu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waa bdk kecit tu pn nk timbang..ekeke:D ala ringannya:p

watyz said... [Reply to comment]

wei nana....kalo la bole ek...hehehhehe...

eza said... [Reply to comment]

sungguh jeles aku.....

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah... dah turun berat yo.. hik..hik..hik.. maintain je

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-budak kecik tu mmg pantang..heheh..mmg ringan mkn xmau sgt

aty-ngape yang xbole nye??xde menda yg mustahil weh dlm donia ni...hehe

cutemiut-hehe..trn dgn otomatic.mcm magic show je rasa.hehe

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

waaaaaaaa slimmnya nana :P
apa rahsianya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...