MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 21, 2009

Romantic & Loving Couple Contest

contest lagi.... mamatisya wat contest kali ke-2, ritu aku join contest fathers day xmenang pun, nk try kali ni mana tau ada luck.hehe..

ok la seme syarat2 aku dah follow

Nama anda & pasangan
-Nama Aku: Fauzana Ismail
-Nama Hubby : Mohammad Amrul Fazlee Ramli

Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
-08.07.06 baru je lepas anniversary yang ke-3

Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
-Gambar ni time kitaorang g animum kt pulau tioman pada 12.7.06, lepas 4 ari kawen zasss......tros g animun.time tgh hangat2 ni..ekeke..skang pun hangat juga, cumanye dulu time mula2 kawen tu lebih hangat daripada biasa la kan..ahaha..tengok la tu hangat xhangat ye la baru2 kawen kan seme nk sedondon…pastu nk berkepit je..ekekek....aih..sonoknye bila tingat time animun ni..ahaks!


11 ribu orang memberikan idea bernas:

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

romanticccccccccccccccccccccccc ;-)

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply to comment]

saya vote for nana...lalala...

mama tisya said... [Reply to comment]

ok good luck dh view dh

atty's said... [Reply to comment]

sukanya tgk..sweet couple..

Nana said... [Reply to comment]

hehe..kak diana baru2 kawen seme romantik gini gak..hehe..skang romantik juga tp baru nk romantik anak kaco.ekekek.

Nana said... [Reply to comment]

hehe..cemomot..vote jgn x vote ok

Nana said... [Reply to comment]

ok eryn tq

Nana said... [Reply to comment]

ehehe..kak aty sweet la sgt...ekeke

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wahh.. memang romantik... hik..hik..hik.. good luck ya

aYu said... [Reply to comment]

salam kenalan..
romantisnye.heehehehe

Gieyana said... [Reply to comment]

wei..ko nyer pon romantik gak tau!all the best gak yer..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...