MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 13, 2009

selamat pengantin baru to my X-SIL

sabtu lepas x-kakak ipau aku kawen..alhamdulillah..pas stahun divorce ngan abg aku dia btemu jodoh..jodoh dia kali ni sama status ngan dia, sama2 tunggal ibu&bapa tunggal..heheh....

simple je majlis diorang ni..nikah aje..baju pun pkai baju biasa je..kitaorang satu family pegi, udah tu..umah satu lorong je..dari umah aku dh nmpk umh dia..seme kt surau puji la kt family kitaorang sebab bole kata seme pegi xcept abg aku la..hahah...

bg aku wlapun abg aku ngan kakak ipar aku tu dah bpisah, hubungan ktorg ttp mcm biasa je..yela..yg ada msalah dia ngan abg aku..watpe kita nk msk campor kan..ank2 dia tu ank2 buah aku..smpai bila2 pun xle pts hubungan ni..

wat kak ela, selamat pengantin baru semoga perkahwinan kali ni akn berkekalan hingga akhir hayat.amin...(haha..amin nama abg aku)

berjalan ke surau..jauh sgt ke suraunye??
ni ha..depan umah je suraunye..sini gakla aku nikah dulu...
anak banak pink karer..ehehe...
nikah...
ha..cpt cium tgn somi baru tu..heheh


sarung cincin...
ni la..pantin pompuannye..
aku, kakak aku & ank2 buah
damia & sepupu sepapatnye..
kemain suke berlari2 dlm surau..jakon xpenah masuk surau..heheh
posing dulu pape hal..
anak buah aku, jajah..suka la tu dpt baba baru.ehehe...
kakak aku yg gile glamer & pantin.heheh...
ni ha..nk tunjuk sket..dekat xdekat umah kitaorang..heheh...



7 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Selamat Pengantin BAru utk ur x-SIL yer..meriah gitu kan..:D

~ana~ said... [Reply to comment]

OH..saya ternampak kak matun la..:)...
nampak mcm makin kurus la kak matun..
kirim salam kat dia erk...anyway, congrats to ur ex-sil tuh...

Nana said... [Reply to comment]

hehe..tq gie

Nana said... [Reply to comment]

hehe..TQ ana tu la dia mmg kurus kering

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

semoga mereka kekal ke akhir hayat! amin!

~cantikla damia berbaju kurung. cute sesangat~

Nana said... [Reply to comment]

tq camar putih
tu bj raya thn lepas tp beso skang ni br la muat.

Mamamanja said... [Reply to comment]

oh memang dekat yang amat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...