MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 13, 2009

seprise lagi...

ahad lepas kul 5 pagi hubby call..dia ckp cepat bangun g keje..aku plak tgh2 mamai tkejut la ingt ari tu ari isnin.aku ckp ha??kul bape skang??ingt dah lambat bangun nk g keje..ekeke..hubby dok gelak sakan..tros dia ckp arini ari ahd la...buka kan pintu..saya kt luar.HAA???kat luar???

aku cpt2 bangung tgk2 tercongok mamat tu ats moto siap wat peace...adoila...ni la en.somi ku mmg suke wat seprise kat bini dia...ckp xbalik tiba2 ada dpn pintu..aku pun smbg la tido, pastu dia ckp adiah awk ada ats meja.adiah apa??dia ckp adiah aniberseri yg xsebapa...

heheh..kembang kempis idung aku tiba2 trasa hubby ni romantik juga orangnye..ekeke..cpt2 aku bangun buka adiah dia kul 5.10 pagi!.hahaha...damia pun mcm dia bole bau je ayah dia ada tros dia jaga..hehehe...

kul 5.10pagi aku snap gambo adiah ni..hahaha
hubby bagi perfume hok one drop perfume tu

pastu aku pun rasa mcm xbezz plak klw dia je bg adiah kan..aku tgh dok fikir2 lagi sebenarnya nk bli adiah apa...aku cpt2 call membe opis gtau kat dia nk bli perfume yg sama hubby bagi aku tu tp yg lelaki punya...ekek..sepasang la plak..sama2 pilih yg celebrity punye.ewah..balas membalas la plak..
seharian ari ahad ktorg kt PD, so aku soh kwn aku balutkan siap2 adiah tu pastu anta kt umah.balik umah tgk2 dah ada adiah tu, so aku pun bagi la kt hubby.dia tanya aik..bila masa plak awk beli ni?hahah..RAHSIA...aku jawab.ekeke...

tq kat mimi tlg balut adia ni..heheh
adiah aku yg xsberapa utk en.somi.heheh


9 ribu orang memberikan idea bernas:

ira_kecik said... [Reply to comment]

amboi..... sepsang lagik ye......romantik gitu bukak hadiah kol 5.10 pagi...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

haha..ira romantik hapa...ngan mamai2 tu buka adiah.ekeke..

mama tisya said... [Reply to comment]

wah2 surprise di pg ari..hah nana nasibaik ko tk bgn siap2 nk p kj...ehhehe

adiah perfume tu sma ngan kita tp kita nye biasa bkn celebrity dpt cz join IRC...ehhehe...

Nana said... [Reply to comment]

haha..tu la eryn mmg ingt ari tu ari isnin dah..
hehe..sama la plak ek..

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

bestla dok surprise-merise nih. kekeke... see... x psl2 dapat sepasangkan. hehehe....

anne_nurqaseh said... [Reply to comment]

so sweet.. besh nyer dpt kejutan pepagi bute.. mmg indahh..

Nana said... [Reply to comment]

camar putih, heheh..mmg bez bgt klw kena seprise.rasa mcm diawang2ngan je.ekeke..

Nana said... [Reply to comment]

anne, hehe..bez tu mmg la bez tp kaco org tido la..pas kena seprise tros xlena tido.hahah

Mamamanja said... [Reply to comment]

bestnya... romantik gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...