MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 30, 2009

seribu ringgit tunai...

hari tu aku ada ckp ngan boz apa kata klw kita wat tournament bowling?boz suh aku wat surat minta fund kat company.hehe..aku pun try nasib la...wat surat pastu anta kat MD minta dia approved kan bajet aku minta aritu RM715.00 aje..utk byr game, makanan, adiah & lucky draw

pastu isnin lepas PA bozz call dia ckp boz dah approved, dia bg duit dia RM1000, xpakai duit company.hehe..tq boz..murah rezki boz..

so keje aku sebagai organizer..pas dpt je duit g mencari hamper utk lucky draw sempat beli 4 je, dah abes plak hampernye kat giant.nant nk cari lagi 4.ala..tournament kitaorang ni kecik2 je..staff pun xramai yang join 24 orang je.. lgpun opis kt HQ mmg xramai kt kilang nun ramai la 500++ staff nye

antara adiah yg menanti:
1st place Rm50 sorang- satu group 3 orang
2nd place RM30
3rd place RM20
men top score RM50
women top score RM50
pemain harapan a.k.a pemain paling byk ke longkang (adiah xtau lg nk bg apa.heheh..)
lucky draw ada 8 hamper menanti

xsabar plak nk tunggu 8.8.09 nanti.hehe..

26 ribu orang memberikan idea bernas:

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply to comment]

kalaulah duit seribu tu duit sendiri kan...hehehe

saveme_zero said... [Reply to comment]

best la bos ko,bos aku?? jangan harap OK. kedekut taik idung masin!!

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

amboi...best nye bos die...
nasib baik 8/8...kalau 9/8, tak dtg le party ye

FIESYAH said... [Reply to comment]

murah rezeki bos ek! manelah nak dpt bos mcm ni skrg...ye x?

lia said... [Reply to comment]

bos ko best gler... mcm x-bos aku smlm... dlm majlis 2 bg RM400 utk wat mkn pagi ktorg... syahdu u...

AlizMieAlya said... [Reply to comment]

>best tu wat g shoping..hihi..
>syok kan dapat bos baik hati..pekerja pn senang hati sokmo..hihi..

Dj Epoi said... [Reply to comment]

Baik sungguh Bos Koworang eik?

zh-ena said... [Reply to comment]

baiknya bos korang pki duit sendiri lg tu

iNa said... [Reply to comment]

wah...bestnye...
lame dh x p main bowling..
anak x tau duk diam..huhuhu

Liana said... [Reply to comment]

baiknya hati bos ko nana! jeles ler... nak cari cam bos ko ler... huhuhuhu... :)

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

sporting nye bos nana... 8.8.09 tu daku ada exam PTD, neves nih... 2 thn lepas berkali2 ambik exam nih tp x dpt pong...

MaMa ZuRa said... [Reply to comment]

jom g makan...hahah

Gieyana said... [Reply to comment]

Baik hati boss ko kan..moga2 dimurahkn rezeki...

~ Sama cam big boss kt opis aku ar..dia kasi RM2k utk cash lucky drawn for Annual Dinner...hiks!

Nana said... [Reply to comment]

mot-klw tu duit sendiri dah laam g soping.heheh

sue-tu la syukur la aku dpt bez yg bek ati nih


atie-tu la seb bek xkena time bday umairah.ehhehe

syah- tu la murah rezki boz...dia xberkira ngan staff

lia-hehe..bezz la dpt boz gitu kan tp benti plak..mgm sedey


liz-klw duit sendiri bez la soping.hehe..duit orang kena jaga ni..amanah.hehehe

dj epoi-tu la btuah la ktorg dpt boz gitu

ena-ingat dia nk bg duit co bla tau dia bg duit sendiri tharu plak rasanye

ina-hehe..tgu la ank xmlasak skit br leh mkn


kimm-hehe...nasib la kita dapat boz baik.cari kimm jgn xcari

roz-hehe..time sporting, sporting la time dia marah fuh..seme kecut.good luck ros

Nana said... [Reply to comment]

zura-g makan?hohoh..gile?klw duit kita mmg dah lama dah..hehehe

gie-pergh..dasat boz ko 2k tu.baek ati tol kan..

mama tisya said... [Reply to comment]

wah2 nk membowling..bestnye..adiah pn lumayan...smoga berjaya dpt top women leh blanje nanti...heheheh

nanti leh la organize bowling utk pcm/blogger...hehehe..main bowling kt mn nanti ni?

wantie said... [Reply to comment]

nana.. jap tadi masuk blog wantie kan.. comment column ada kat atas la. try lagi sekali k

wantie said... [Reply to comment]

wow best nyer.. main bowling. hadiah pun best gak. kalau lah boleh join sekali alangkah baguzzzz...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wa waaaaa kalu la dpt duit tu bestnye..hehe...bos yg baik

SyaNa said... [Reply to comment]

best nye bos ko
b4 ko join company tu mmg dorg buat acara2 gini ke??

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe..insyallah..akn diusahakan.main kat mutiara bowl kompleks mutiara jalan ipoh,seme tmpt full book.tu je ada kosong hentam saje lah

wantie-dah g kt komen kt ats tu tp xle la.ala adiah tu stakat ada je..biasa2 je yg penting dpt bkumpul sama2

kak suziey-tu la doa2 la sy dpt top women tu hehehe

syana-good question FYI b4 aku join diorang xde wat makan2 sempena bezday, xde wat main2 bowling,seme ni IDEA & REQUEST dari aku.hehe..diorang patut bersyukur sebab aku dah bawa pembaharuan kt opis ni.

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

xkira nk gak join!ahahah

Nana said... [Reply to comment]

haha shiera jom la join xpe aku organizer.hehehe

watyz said... [Reply to comment]

besh nyer...

Nana said... [Reply to comment]

hehe ala aty tournament kecik2 je

Yan said... [Reply to comment]

hehehe.... p beli sensorang ke?? awat tak ajak kite// leh soping raya sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...