MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 20, 2009

Tag Bag

1. sila ambil gambar beg yang anda bawa ke kerja



2. kemudian, sila ceritakan sedikit ape yang terkandung dalam beg kerja anda itu. sila sertakan gambar sekali..(tak payah la kemas beg tuh semata- mata nak go public...:D) kemudian terangkan secara detail isi bag anda.
-wallet ni harus la bawa kan
-perfume kecik hubby bagi ritu
-kunci bilik, kunci kete&kunci umah
-enpon
-seketol thumdrive
sikit je kan isi dlm beg aku.hehe..lipstick&bedak pun xbawa g opis, klw dah smayang xkuasa nk touch2up.hehe..

3. nyatakan sebab- sebab anda suka bag kerja anda itu.
-kecik je comei& paling suke sebab dia kale itam

4. sila nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewanya pada beg itu pada anda.
-kenangan manis?beg ni murah je dari hage 100++ dpt 38 hengget bli time Jcard day.ehehe..istimewanya beg ni, dia akn sentiasa bsama aku slagi dia xkoyak or rosak sebab aku jenis setia pada yg satu smpai dia xleh pkai br aku cari lain.hehe..bukan kedekut tp mmg gitu la, aku ni sempoi je..xdela pkai baju kale merah beg kale merah, baju pepel beg pepel kan..ekeke..amek kale itam seme baju leh pkai.

5. sila tag 10 orang yang lain

1.Jue mak ngah damia
2.fida
3.yana
3.gieyana
4.lia pcm
5.zura pcm
6.ira kecik
7.cik linn
8.lyz pcm
9.cemomot pcm

10.kak nieyza

kpada yg terpilih tu tahniah diucapkan.ekeke..aku pilih korang maknanye aku ingat pada korang..ehehe..tp klw korang dah penah wat tag ni sila abaikan ok..

6 ribu orang memberikan idea bernas:

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply to comment]

uikss...naper ramai nor suka tag ai ni...afne pun tag menda yang sama...alahaii...nak tak nak kena buat gak ni ek???heheh...baiklah akan diusahakan...alala...

Afne said... [Reply to comment]

haa.. pdn le muka tangguh2 lg kan dh terkena double triple hehe..

tq nana.

ira_kecik said... [Reply to comment]

nana time kacih la ingat kat aku...wakakaka... nanti aku wat eh....

Nana said... [Reply to comment]

cemomot - sila la buat klw rajin ye.nk juga tgk apa isi dlm handbag kamu tu

Nana said... [Reply to comment]

hehe..afne, kita tangguh2 tu sebab ritu pc ni xleh nk copy&paste ke blog malas nk taip balik ayat2 cinta tu.ekeke..arini dah bole plak paste tu psl la byr hutang tag tu.eheheh

Nana said... [Reply to comment]

ira, sila buat sebab aku dah buat tag ko tu.ekeke..balas membalas la plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...