MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 18, 2009

BABY in PINK contest

jumpe contest kt blog sha/ibu puteri. ok seme syarat2 aku dah follow klw nk tgk syarat2 sila masuk sini ek
Nama Anak: Nurul Damia Amnan Binti Mohammad Amrul Fazlee
Tarikh Lahir: 13.4.2008

Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
sebab aku rasa damai cute sgt pakai baju kurung kale pink ni..heheh..xceli ni baju raya dia, tp time raya dulu dia br 6 bulan so baju ni beso xbrape muat la..skang baru muat, tapi dah singkat la plak...mmg kebanyakan baju damia kale pink, kdg2 tu bila soping main amik2 je pastu sampai umah tgk..mak ai..seme kale pink..heheh...

Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini?? Just nak tahu ape yg anda tau..
Em..aku tengok sha ni rajin sgt join contest2.hehe..mcm aku gak la..nape aku suka baca blog sha?sebab dia selalu update cite psl ank dia puteri, aku mmg suke klw msk blog orang yg cite psl ank2 ni..sebab aku pun ada ank so bile baca perkembangan ank2 diorang tu.. sama je mcm perkembangan damia..sebabnye puteri lahir 22 April 2008, damia lak 14 April 2008.hehe..awl damia 8 ari je..

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah kaler pink gtew...i like it! hehe

azrina said... [Reply to comment]

alah kena kaler pink..xleh masuk la contest nie..bb boy xkan nak pakai kaler pink kan kan..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hohoho..good luck...comeyyy berbaju kurung..

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe..pompan & pink ibarat irama dah lagu..mokekeke

azrina-alah xpe..sarung je mana2 baju pink, pinjam kwn punye ke..hehe..xkuar umah pun..amik gmbo ltk kt blog je..hehheh

kak suziey-good luck 2 u 2..heheh

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

gud luck damia!

Nana said... [Reply to comment]

tq eliza..

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said... [Reply to comment]

kalau girls x suka pink...mesti pelik kan.... btw good luck yer

Nana said... [Reply to comment]

hehehe..btol tu ibu damia..tq yea

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply to comment]

gud luck for damia...auntie vote for damia...alalalal

Nana said... [Reply to comment]

heheh..tq mot

zh-ena said... [Reply to comment]

wah mmg cite jea damia pki colour pink

Nana said... [Reply to comment]

hehe..tq ena

Mamamanja said... [Reply to comment]

tomei jer damia... tp baju dah senteng hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...