MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 26, 2009

barang2 yg dapat semalam

ni barang2 yang aku dapat semalam.jom tengok apa yang ada....

kad raya opis bagi sorang 5 keping je..(sikitnye..hehe..xpela janji ada kan..)
MD bagi buku wirid rasulullah pagi&petang.buku ni diterbitkan khas sempena memperingati perginya anak dia,arwah hanan 5tahun,yang meninggal 30 ramadhan thn lepas lepas koma seminggu sebab lemas dlm swimming pool.syurga la tempatnye...
sedih korang..hanan pergi sehari sebelum umat islam sambut hari raya.al-fatihah buat adik hanan....
MD suh bawa balik sekotak buku wirid ni letak kt surau.murah rezki boz sedekahkan buku ni kat org ramai.
dapat Fridge magnet kwn opis br balik sarawak
hamper raya pertama tahun ni from supplier.ni bkn utk aku sorang..pas raya ni ktorg korban la ramai2.hehehe...

16 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhh dpt byk brg ek....hamper tu amik je semua..kekee

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

wah, murah rezeki nana bulan posa nih....

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. byk dpt ya.. murah rezeki ni

lia said... [Reply to comment]

errr aku meremang bulu roma baca psl anak bos ko da meninggal 2...

bagus la bos ko, sedekahkan buku utk peringat anak dia... tambah pahala...

SyaNa said... [Reply to comment]

sedihnye, anak dia pegi sehari b4 raya
al-fatihah

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

bguh tol MD tu..moga roh anak yer di tempatkan dlm golongan org2 yg baik2 belaka

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

al-fatihah..

weyy hamper ek..jgn lupe pati ikan ekekeke

Manjaku said... [Reply to comment]

wah...wah... Nak hamper yg bawah tu 1 boleh? JAdi ler ada gak dapat kad raya! hehehe

shiemz said... [Reply to comment]

banyaknya dapat barang... hamper bagai.. waduh...sangat mewah... :D

zh-ena said... [Reply to comment]

cantiknya hamper raya..jgn lupa bg ena kad raya :D

ibu_umairah said... [Reply to comment]

bestnya dapat hamper itu..........tak pe lah konsi2 ngan member......janji dapat kan....lawoo lah kain dia itu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

at least 5 keping pn adel a jgk..hehe..paling suka kalu dpt hamper..

FIESYAH said... [Reply to comment]

Al-Fatihah utk MD tu...

hamper tu kongsi ckit lah cni...

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe..hamper xleh la amek seme kena bagi2.hehe...

ros-tu la..murah tol kan rezki bulan pose

cutemiut-amin..moga2 murah lagi rezki pasni

lia-mmg sedey wey, aku dpt sms ptg sebelum raya tu tgh2 sebuk wat persiapan, terkedu baca msg anak dia dah meninggal.

syana-tu la..1 ari je b4 raya..dia pergi.al-fatihah..

marziey-tq doakan sama..

shiera-hehe..pati ayam ek?hamper ni nmpk blom ada lg pati aym ko tuh

kimm-nak bakul je kita bole bagi.ekekek...

shiemz-hehe..rezki..rezki amin

ena-nak kada raya ek?ok jap g kita pm minta add.hehe..

ibu umairah-hehe..tu la lawa dia bungkus hamper tu sayang plak nk buka.ekeke...

kak suziey-hehe..tu la jadi la kan..zaman2 skang ni anto e-card je, jimat xyah setem.hahah...

syah-tq ek..nk kongsi sana?meh la dtg sini.heheh

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

nk hamper tu...hehe

iNa said... [Reply to comment]

kad raya...bestnye... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...