MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 19, 2009

CANDID-GIVEAWAY CONTEST


contest lagi..kali ni kt blog zieha plak.
em..dah godek2 seme gmbr dlm laptop mlm tadi, aku rasa bila aku tgk gmbr ni mcm hidup je..& ada cite disebalik gambar ni sebenarnya..hehehe

Ok cite dia mcm ni..time aku tgh makan beradap tu..tiba2 dtg sorang kawan aku, rahayu dia bisik kat aku “Nana x-kau & x-Amrul datang! ko tengok tu diaorang kat pintu gerbang” (korang tengok la gaya sia ayu tu siap nk tutup2 mulut mcm org nk mengumpat la konon..ekekeke…aku tkejut sebenarnya tau..(mau tak terkejut ko..xboypren aku dtg bersama2 xgirlpren hubby)hahaha…kan lawak bunyi nye tu….tapi muke tetap cover cun..maintain ayu je..hahaha…sebenarnya aku control time tu xmau la buat2 muka terkejut ke hapa kan…so tetap maintain melemparkan senyuman yg menawan utk para tetamu..hahahahah….



17 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaaaa
kelakar weyy muke ayu tu
mmg nampak sgt tgh gosip2 liar
mokekeee

azrina said... [Reply to comment]

control ayu yer..hehehe..biasa la pengantin

DYLA said... [Reply to comment]

lawa btul mangsa kandid tu..

zh-ena said... [Reply to comment]

mmg gossip girl nie..muka nana maintain cun ajer..kelakar tgk ayu..

Gieyana said... [Reply to comment]

kekeke..gossip erk! ni mesti kwn ko tu ckp somenthing yg melucukan..hiks!

^^ good luck yer..tingin nk taruk aksi lucu Nureen tp kan..kesian lak kang nnt owg ketawa plak!

FIESYAH said... [Reply to comment]

lawo lagi gambar candid...ape pun sis tetap vote...

watyz said... [Reply to comment]

makcik...ko ni rajin bangat la masuk kontest2 bagai ek...kontrol beb!

zieha said... [Reply to comment]

salam nana..dan selamat perkenalan,

dah tgk gambar candid nana..cantik:D
cuma satu je tak lepas syarat,,
1)Copy gambar kat atas nie
( masukkan banner candid giveaway dlm N3 u)
Yang lain2 semua ok:)
nnti upload semula ye..
tks coz joining my giveaway
goodluck:D

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

contest candid ni mcm best jer...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

memang candid ni.. jom la join contest kat blog kita plak.. kot la bertuah menang kan.. tak kisah la gambo camne pun janji menarik

Nana said... [Reply to comment]

syana.tu la pasal..sempat lak cameraman aku snap time ni.hehe..

azrina-hehe..tu semestinya..kena control ayu wlau apapun yg jadi

dyla-hiks...lawa ke?dah makeup lawa la.heheh

ena-hehe..mmg tgh gosip panaz sgt2

gie-bukan semothung yg melucukan tp mengabra kan..hehehe...tp muke lagsung xtunjuk rs gabra

syah-tq ek

aty-dah lama xjoin contest la..hehe...xpakai tenaga pun..tenaga tangan je kena menaip2 skit.heheh

zieha-ok saya dh upload..sila cek ek

eliza-jom join

cutemiut-kita nk join..tp xde gmbr yg menarik la...pc kt umah rosak plak..byk gmbr2 lama dlm tu.ish..

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said... [Reply to comment]

good luck ok....

aper la perasaan nana yek bila ternampak ex dtg majlis ni.....

Mamamanja said... [Reply to comment]

sempat lagi nak gosip2 tuh

Nana said... [Reply to comment]

ibu damia-heheh...klw awk kt tempat saya mcm mana agaknya?hahah..mcm tu la kot perasaanye..hehe..xmau tulis kt sini menda dh lepas kan.kang hubby ku nmpk kantoi laks.heheh...(mcm la dia buka blog ni..)

mm-hahah...tu bukan gosip mm tp cerita btol, cerita gempak bila xboyren dtg bertandang tgk x girlpren kwen ngan org lain.heheh...ala2 lagu pelamin anganku musnah.

yginsaf4 said... [Reply to comment]

ahaha.. baper ramai xboypren ko dtg bersama2 xgirlpren hubby ko ghitewww.. ehehe, salammm ibu damia ittewww

Nana said... [Reply to comment]

yginsaf-aik??cuba bc btol2 ke aku salah taip??hehe...sorang je la x nye...

miela77 said... [Reply to comment]

Salam…Meh kita cuba UK Antivirus Formula Bio-Herbal, formula yang dirumus oleh Dr. Wan Mahani Serologist/Clinical Research Development yang 100% suci dan asli…ia mampu mencegah dari H1N1…Botol kecil 5ml hanya RM20 termasuk pos dan Botol Besar 100ml hanya RM150 termasuk pos.. siap ada lab test no (Lab Testing No: QD2363-1 - Dijamin Suci) kalau sapa2 x percaya..
Tolong hebahkan pada sesiapa… lebih baik kita utamakan produk keluaran bumiputera yang terbukti halal dan suci.. Saya dah try pada keluarga..membantu meredakan masalah pernafasan..
Kalau minat klik pada http://miela77.blogspot.com
atau email pertanyaan pada Miela.77@gmail.com

Ikan pekasam Perlis RM28 (5bungkus termasuk pos) .. order di Miela.77@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...