MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 10, 2009

happy birthday aisyah umairah

aih..gile bizi aku minggu ni mcm2 jemputan..makan..makan..dan makan...hehehe...
semelama lepas je balik kenduri kawen kt shah alam, berdesup g segambut plak..ajk deah sama falsya skali..

damia xtukor baju pun dari kenduri kawen, xpe sebab dah ikut tema kale pink, ibu nye plak smpai kramat cergas tukor baju.hehe...
pergh..mmg meriah gile la atie...bezday umairah ni..mcm kenduri nk sambut menantu dah!

hehehe...sorry atie kita dtg lmbt..ate..byk tol kenduri nye kan...sorry adiah umairah xsempat nak balut sebab kami orang sebok merayau..smpai lupe nk wrap adiah.hehe..
tq to atie&co sebab sudi jemput kami...HAPPY BIRTHDAY UMAIRAH sayang!

gambo ngan tuan umah

suka budak2 ni main game


mcm mini gathering PCM plak..heheh


kwn2 pcm:syana, kak yan,atie,eryn,kak baya




13 ribu orang memberikan idea bernas:

zh-ena said... [Reply to comment]

meriahnya sambuatn berday ank..tapi syokk kan dpt jumpa teman2 semua :D

iNa said... [Reply to comment]

meriahnye.......... :)
pink lg...

ibu_umairah said... [Reply to comment]

wow...meriahnyaaaa!!!!!besday nyeee,,,pink gitu

Gieyana said... [Reply to comment]

meriahnyer..mesti best giler kan..:)

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

behnya aktiviti korang .. dpt laks jumpa member2 pcm sumer tue ;-)

azrina said... [Reply to comment]

bestnyer dapat makan makan dan makan..tambah2 dapat jumpa kawan..

mama tisya said... [Reply to comment]

laku kek upin &ipin tu...jrg kek busday abis cpt..ehheehhe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ouh terpesona ngn kek itu..nmpk sedap n pasti sedap..hapy besday umairah..huhu..

kita xdpt nk komen blog atie la..bole xsmpai pesan...bila masuk je blog dia kuar operation aborted..huhu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

memang meriah gitu..

jom join contest kat blog kita :D

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

nana....thanks for coming...

hope nana n kwn2 enjoy ek...

pstttt...atie cilok gamba ek...

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

eh..lupa plak...thanks bg adiah beg cute tu....

Nana said... [Reply to comment]

ena-sius la..mmg gempak bezday umairah ni happening gile..mmg bez dpt jumpe kwn2

ina-hehe..tu la psl mmg meriah geng pink nye mak ngah..hehehe

ibu umairah-xceli tema pink+yellow tp xdok bj yellow pink pun jadi la

gie-ah..mmg bez gile..makanan seme maveles tu yg plg bez hehe..

kak diana-time gini la bole jumpe bdk2 pcm

Nana said... [Reply to comment]

azrina-tu la minggu lps aktiviti penuh ngan mkn2 je..

eryn-kek upin&ipin tu sodap gile tu pls cpt abes,hehe

kak suziey-ahh kak mmg sedap gile itu kek

cutemiut-hehe..mmg meriah.ok nant kita usha contest tu ek

atie-cayalah..gempak tol bezday umairah!makanan seme sedap2 smpia ke arini teringat2 itu soto&aym pandan.sedap gile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...