MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 12, 2009

Lintasan SKUAD PERODUA ERA

alkisah..semalam aku amik cuti sebab damia xbrapa sehat...

petang semalam pas balik klinik aku tinggalkan damia kat mak jap nk g giant nk bli barang skit.sampai je kt MCd setiawangsa tu aku nampak dua kete skuad perodua era. aku pun apa lagi..benti la tepi jalan sat...sebab aku tgk orang yang ada kt situ xramai..

time tanya soklan dia cakap sape minat ella??(aku dalam ati..xminat pun..hahahah)dia tanya soklan berikan 3 nama lagu ella, aku pun angkat la tangan walaupun xminat kan..hahaha jawab juga.aku cakap SEMBILU, NURI & PERMATA PERMOTONG PERMATA.

ye...btol...budak2 skuad tu cakap..so aku dapatla 2 tiket show ella kat the mist club ari ahad ni..disebabkan aku xminat ella aku dah sedekahkan tiket tu kt sahabat baik aku deah, biarla orang2 bujang pergi meronggeng...hehehe....
aku dah lama xdengar era...skang layan hot.fm dulu bezz la.skang ni kureng la kan era ni.
geng2 skuad era tgh tanya soklan

ni adiah aku dapat, air tin& botol,coklat,ubt gigi, stikcker era & tiket show ella


21 ribu orang memberikan idea bernas:

shiemz said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
shiemz said... [Reply to comment]

Uish...best tue... shiem minat gak ella.. tapi lagu sepatah haram tajuk pun aku x hengat... hahah.. ley gitu? Suka suara dier maintain dan kemanjaan yg x hengat... hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

untung deah ye
wey anak ko da ok ke demam??

Nana said... [Reply to comment]

shiemz-hahah.sebenarnya time dia tanya tu kita dah blur2 gak nk mengingat tajuk2 lagu dia.tu pun kuar tajuk lagu lama2 je..hehe

syana-damia siang ok,malam je mula la panas.pelik aku...siang sehat walafiat berlari2 sakan.malam je mula la panas.

lia said... [Reply to comment]

akak aku minat gler ella wpon dia gelar kan minah ni rockers agar2 ha3...

hot.fm jer aku layan skng sbb era.. err da terlepas 'era' gemilang kot

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

wah rajinya kejorrrrrrrrrrrr ... rezeki dpt mcm2 ;-)

Nana said... [Reply to comment]

lia-haha..minah rock agar2?aku nyampah dia wat gaya2 manja dia tu.ee..plz la..xseswai..

kak diana-bukan kejar pun, kebetulan lalu je tu yg benti.hehe

aRe_uDear said... [Reply to comment]

huhuuu.. ijoo nyer era.. i likee..

Nana said... [Reply to comment]

are_udear-hehe..suke ek..dpt adiah lg suka kan

mama tisya said... [Reply to comment]

wah nmpk skuad perodua erra ye...aritu skuad viva hot fm kt jj au tp tk sempt cz smp2 dh rmi org...ekkekeke

best la dpt tiket ella tu..naper tk bg kita...hahahaha...

Manjaku said... [Reply to comment]

wah...bestnya... Biasanya memang tak mahu dekat2 dengan dia orang nie! hahaha...coz, ku buta pasal2 artis nie...hahahaha

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

bestnyaaa...eli pun x minat ella..kalau dpt tiket artis yg kita minat kan best >_<

iNa said... [Reply to comment]

wah...bestnye..meriah..meriah...

juelee said... [Reply to comment]

demam ke damia~~~ kesiannnn...

mak ngahnye pun macam nak demam jgak...

Norry said... [Reply to comment]

Bestnyerrr....Tiket show Ella yang mahal tuhhh

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply to comment]

ai pun tak minat sangat artis2 ni...kalu dapat tiket cam hang pun sure ai sedekah amal ja riah jugak...lalala...

Nana said... [Reply to comment]

eryn-klw ramai smlm mls nk singgah tgk xde org tu yg benti tu.hehe..ala kita xtau nk g sape tiket tu.otomatik terfikir nk bg kt org yg lom kawen.hehehe...


manjaku-ala soklan2 lain yg dia bagi tu seme merepek2 je..xde pun tanya psl artis..hehe..

eliza-tu la psl klw dpt tiket artis yg ktia suka sure xkose nk sedekah.ekeke...

ina-hehe..xmeriah pun semalam sebab xramai org ye la time office hour kan sape nk kejar, tu pun kita terserempak je

jue-ahh la..damia demam..ni malam demam siang ok.musim org demam skang kan

norry-hehe...bez la klw kita suka..masalahnye xsuke ella xbez la.hahah...nak adiah cap era tp time dia suh kuarkan syiling 20 sen thn 1997 org len yg dapat..

mot-heheh..klw dpt artis yg aku suke mmg aku pegi dah

zh-ena said... [Reply to comment]

damia dh baik demam ker nana?

Nana said... [Reply to comment]

ena-siang ok malam demam balik.risau gak ni

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

musim demam nie nana... haiiih risau betul!!!

Nana said... [Reply to comment]

tu la pasal kak ayu...sana sini orang demam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...