MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 10, 2009

makan2 kt umah Kak Niza & umah Syana

aih...gila babun bizi giler aku ari sabtu lepas...lepas balik je lawan bowling, rushing g bangi plak ngan deah+falsya g umah kak nieza, boz deah.aku kenal kak niza ni kt blog je.

past balik umah kak niza, g umah syana dia wat makan2 sambil open kedai dia kat umah.on the way nk g umah syana aku dpt msg dari kawan skolah suh dtg umah dia pas isyak ada wat makan2.aih..mcm open house la plak hari tu..hahah..ramai tol wat makan2.tp pas isyak tu aku xg sebab dah penat dari pagi smpai petang penuh aktiviti.
ni beg yg aku rembat kat umah syana.


acara wajib...ehehe...ngan damia skali terjebak menggediks

kat umah kak niza, xamik pun gambo ngan tuan umah....
ni plak kt umah syana. lawak tol si damia time org xplain menda alah water filter kemain dia dok paling depan, mcm org berminat nk membeli..ekeke....

gambo kt bwh tu aku ngan syana +kak yan PCM.ehe..sorry kak xpasan akak..lama bari ingat nama..hahah...trok aku ni




3 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaa geng pcm ni..hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

wahhh..jumpa geng lgi yer..siap berniaga lg tue..hiks!

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-hehe..ngape ngan geng pcm.hehe

gie-bkn sng nk jumpe gini, klw org panggil xkan kita nk dtg kan.heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...