MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 21, 2009

Mari Mengaji

ok meh aku mulakan ari jumaat yang mulia ni dengan bacaan alif, ba, ta dari damia..hehehe

petang2 abah mmg ajr ngaji kat anak2 buah aku, damia ni mmg pantang tgk orang ngaji dia pun dok sebelah nk ngaji juga...

hehe..yang lawak nye..tok ayah damia cakap alif, dia g cakap TWO.haha..dah confuse kot..banyak sgt aku ajar dia..kadang2 bila kita cakap A, pun dia cakap TWO hehe..TWO je dia tau sambung...

sebelum2 ni ok je klw orang cakap alif, dia ckp BA...pesal ntah lately ni dah kecamok kot fikiran dia..hahaha..gelak pecah perut ma&abah aku tgk damia mengaji.hehe..bunyi orang yang ketawa kuat tu mak aku.

sila la layan..
video

14 ribu orang memberikan idea bernas:

wantie said... [Reply to comment]

dasat kor yer, siap rakam lagi.

MaMa ZuRa said... [Reply to comment]

cewaaahh pandainye dia...

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

ahahahaha,,,,damia2x ekeee

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

alahai kt ofis x leht gk video nieh .. x pelah.. salam ramadhan buat nana & family yer ;-)

Liana said... [Reply to comment]

ala...tak dapat ler nengoknya... Maklum ler..PC kat opis nie... Salam ramadhan untuk nana sekeluarga. Kimm minta maaf jika ada yang tersilap sama ada yang snegaja atau tak disengajakan :)

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said... [Reply to comment]

nana, parents you ore kelate ko...bunyi macam slang sana jer....kalau ye, nana pun ore kelate jugok lah deh...

p/s: alalalala...come jer damia ngaji.....budak2 memang kena sabar sikit kalau nak ajar...

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe..mmg selalu ready ngan nset kt tangan, klw ada detik2 bez mcm ni harus record.

zura-hehe..kecik2 kena ajr beso sok sng nk asuh

shiera-hehe...pesal lawak ke.aku nk pkai kan dia tudung kasi ttp orat jgn arap la dia mau..

kak diana-hehe..selamat berpuasa juga...

kimm-salam ramadhan...

ibu damia-ahh..parents kita org klate..hehehe...kita lahir kt KL mak ayah pun mmg dok KL cuma asal demo org klate lah.

Mamamanja said... [Reply to comment]

xleh bukak kat opis.. :(

tp bebudak ni kalo dah terlebih sangat masuknya kompius gak dia.
kena ajar sikit2 dulu sampai dia betul2 paham pastu baru ajar yg lain plak

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

lawak ar damia....cute plak tu,....nana..tingat aritu suara damia yg cute...heheheheh

~ Nana & family...selamat berpuasa dr atie n family...

moga amal ibadah kita dibulan pose ni diterima oleh Nya....

Nana said... [Reply to comment]

mm-hehe..ramai tol yg xleh buka kt opis.haha tu la klw ajr lebeh sgt mcm ni la jadinye.

atie-tq..selamat berpuasa juga..

zh-ena said... [Reply to comment]

telatah ank kecil kan..buat kita gembiara jea

mummYaeesh said... [Reply to comment]

ala comeynye... sore ma nana pun comey gak..ahaks

Yan said... [Reply to comment]

qispun reti sebut atu wa... kadang2 terus ge.. ehhe comel jek dengar suara dia..

Nana said... [Reply to comment]

ena-tu la tlatah ank2 kecik ni mmg menghiburkan

watie-ahahha...ma pun kena puji

kak yan-hehe..qis dah pandai ngira ek..hjg2 je dia sebut kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...