MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 27, 2009

Rezeki Ramadhan

Murah rezki btol la bulan2 puasa ni kan…semalam MD aku yg baik ati tu bagi hadiah utk seme staff sempena bulan puasa ni kan.Staff lelaki dapat kain pelekat (staff india pun dpt kain pelekat hehe..pandai ke pakai?), staff pompuan dpt kain telekung, pastu ada gak kuih tart brand Quetart yg mmg sedap tu..

Serius korang..mmg sedap Quetart ni, sape2 yg tingin nk mkn klw bukan bulan2 raya ke bole cari kt kedai mesra petronas.Last year pun MD bagi Quetart ni.aku makan sorang je abes licin.hehe….

Kain telekung plak datang khas dari Indonesia.Mmg cantik sgt!! Gerun aku tengok sulam dia tu..rasa glamer la plak klw nk wat g surau.heheh…sayang plak rasa nak pakai.

Kepada MD kami , terima kasih banyak2 puan, semoga dilimpahkan lagi rezki buat Puan sekeluarga.Amin….

Ni la keje aku, selonggok datang menda2 ni kt tempat aku, so apa lagi time utk distribute kat seme staff.
Kain telekung & Quetart aku punye.
Nak jadi model telekung jap..ekekeke….


16 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

cantek telekung tu
indonesia pny sulam mmg cantek2
murah rezeki bos ko

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

wah baiknya bos ... rezeki nana .. dan moga bos nana dimurahkan rezeki lagie .. untungnya dpt bos baik hati cam gini ...

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

wah nana...baiknye bos....ade keje kosong tak? nak gakla keje situ..asik dpt adiah jek...hehehehe

cantek ar telekung tu....

lia said... [Reply to comment]

aisshhh lawa sungguh telekung tu... geram aku tgk... rezeki murah sungguh ko bulan Ramdahan ni...

mama tisya said... [Reply to comment]

murah rezeki ko nana..aritu org blanje..ni md lak bg telekung & kuih..lawa telekung tu...leh jd model telekung

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

lawa nye telekung tuh...
baekk nye md ko :P
harus tini join sekaki..die sokaaa gini2 akakakaka

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

mak ai... baiknyer bos ko weh.. rejeki..rejeki...

aku pun ada gak beli telekung beh kurang gitu kat indon dulu.. mmg cantik n murah.

aku pn nk tny soklan sama... "ada keje kosong tak wei?"

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

murah rezeki bos nana ya....
waahhhh, dah ada telekung raya nampak...

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah baiknye ati org yg bagi sume tu...smoga dimurahkan rejeki d bln ramadan ni.........amin...

nk quetat tu cikit bleh??? haha

Nana said... [Reply to comment]

syana-cantik sgt weh segan nk pakai.haha..kang klw aku pakai g smayang raya tkt org kata glamer sgt.hehe..

kak diana-tu la kak..boz mmg murah hati.semoga dimurah kan rezki dia sekluarga

atie-hehe..mmg ada keje kosong sila la email kat laili@idamanpharma.com

lia-tq..hehe..tu la alhamdulillah..rezki bulan pose kan

eryn-haha..jadi model utk telekung sendiri je la..kang jadi model btol2 tkt xde org nk bli.ekeke...

shiera-hehe..harus..ko.suh dia email cpt2

camar putih-mmg ada ksg, sila email kt email yg diatas tu

ros-tu la dpt telekung raya, tp mcm xdpt je nk g smyang raya ..damia sape nk jaga

kak heze-tu la kak..amin..semoga dimurah kan rezki boz saya.nak kuih?meh sini.hehe

mama_umar said... [Reply to comment]

murah rezki ko nana,hehehe, telekung cun ,modelnye pong ;P

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

cantek telekongnya... untungnya dpt bos baik :p

Nana said... [Reply to comment]

zt-tq.hehe..tlekung je cunz model nye idok ler..xnmpk muke pucat lesi tu.heheh..

kak ayu-tq kak ayu, tu la nk cr keje lain pun rasa sayang.hehe...

Mamamanja said... [Reply to comment]

cantik....

Manjaku said... [Reply to comment]

murahnya rezeki tahun nie...Alhamdulillah... cantik ler

Nana said... [Reply to comment]

tq mm & kimm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...