MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 12, 2009

Romantika Home Decor

ptg semalam demam damia dah ok, aku ajk mak g kedai Romantika ni,dekat je ngan opis aku.yang lawaknye dekat stahun aku kt sini aku xsedar pun kewujudan kedai ni..heheh..sampai la malam isnin lepas aku g umah kwn,aku tegor dia nye mug cantik ala2 english style, aku tanya bli katne?dia ckp kan Romantika kt wangsa maju..

bila dia ckp kedai tu dekat2 ngan NZ tu baru aku tau rupa2nya dekat je ngan opis aku kedai ni..kedai ni dekat ngan umah contoh riana green tu pasal xprasan ada plak kedai sbelah umah contoh tu.so far aku rasa sini murah klw nk compare ngan KK (kalau sape2 yg minat decor2 ala english ni mest tau kedai ni)

sape2 yang gile deco ala english ni sure gile datang sini.aku yg xbrape gemo berdeco ni pun naik gile gak tgk brang2 dia..hehehe



rambang mata aku tgk menda2 alah ni
damia takot ngan duck tu..haha..aku puas nk amek gambo dia ngan duck tu dia lari takot.ekeke..

ni mak aku beli set teko+cawan+tmpt gantung tu RM98



18 ribu orang memberikan idea bernas:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to comment]

haihhh..geram je tgk teko tu..
cantek kan...

Nana said... [Reply to comment]

tu la pasal fieza mmg geram menengok seme barang ni

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said... [Reply to comment]

kalau kat jb ni kat Plaza Angsana....memang besar giloss kedai romantika tu..tapi sayangnya daku x minat dengar english style decor ni....

Nana said... [Reply to comment]

hehe sama la kita ibu damia...jadi driver mak je..heheh

SyaNa said... [Reply to comment]

mama erryn sure suke tempat ni..kan erryn kan
hahaa

Nana said... [Reply to comment]

hahah tol tu syana..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. cantik aarr... belikan satu utk kita blh.. heh..heh..heh

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

wahhhhhhhh santekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;-)

Nana said... [Reply to comment]

cutemiut-kita sendiri pun xbli utk diri sendiri,ekeke....

kak diana-tu la mmg santek kan..klw sy gile deco dah lama prabih duit kt sini.hehe

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

**jwb kt sini ;P
xpe nana..haitu eli bukan tanya mcmana nk dgr..nk dgr tu tahu la camne..klik je button play hehhe..haitu eli tanya camne nk upload audio tu heheh...xpe xpe..dh berjaya upload dh pun ngeh ngeh ngeh

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

lawoooo nyeeee.......

MiszMama@Haslinda said... [Reply to comment]

nampaknye aku terpaksa mengexcusekan diri dalam bab deco-mendecor ni..buatnye tengah pamer kat almari umah, datang anak2ku buat pecah, mau nanges 3 hari 3 malam lah jawapnye..huhu

lia said... [Reply to comment]

aku mmg xminat english style ni tp aku teradore satu jam gantung ala2 english style kat KK... haishhhh...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hohohoh..tantek btol...english style..vantage ke?

Nana said... [Reply to comment]

eliza-hehe berjaya juga ek..

atie-tu la mmg lawo hage pun bole tahan lawo.ekek

haslinda-sama la kita...xleh nk deco2 ank tgh rajin mengemas ni kan

lia-sama la xminat sgt tp suka tgk bli xsuke.heheh

kak suziey.ni bukan vantage, klw vantage btol xdpt la hege ni.ala2 je..vantage ciplak.hehehe

zh-ena said... [Reply to comment]

mmg cantik la

wansteddy said... [Reply to comment]

produknya memang murah2 dan cantik2. tp saya terkena dgn sikap staff kurang sopan. hilang selera nak berbelanja kat sana. tapi cawangan lain.

liza said... [Reply to comment]

romantika kat penang ada tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...