MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 25, 2009

tag from kak nieza

1) Anda rasa anda hot??
ye la mmg hot nak2 time damia buat perangai.ekeke…

Upload gambar kesayangan anda...


2) Kenapa anda suka gambar ini??
Sebab damia ketawa smpai nampak seme gigi dia.suke tgk damia happy mcm ni..nak2 time ayah dia ada, damia mmg action ngan aku.hehe…

3) Bila kali terakhir anda makan pizza??
Time aniberseri si shiera, pas anto kek kt opis laki dia singgah dominos bwh opis tu

4) Lagu terakhir anda dengar??
Lagu Ayam A1.hehe…ntah skang ni aku tgh dgr kt hotfm.

5) Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini??
Key in PO dlm system, sesambil wat keje, wat tag elok la tu

6) Selain dari nama anda sendiri, anda suka di panggil??
Ibu..lembut je kan bunyi nye.damia lom pandai panggil ibu dia pangil MA je

Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan...
1. Shiera
2. Ira kecik
3. Atie
4. Syana
5. Ros ibu ayra
6. lia

7) ****Siapa no.1
Kawan aku dari jaman skolah2.ni mummy vogue dah ada ank pun badan bgetah wei…wa cakap lu..hahah

8) ****Bagaimana pulak no.3??
Baru je jumpe dia time bday umairah, ada biz frozen food.sapa nk bli frozen food sedap cari dia tau.hehe..

9) ****Pendapat anda pada angka 4??
Pun baru jumpe gak kt bday umairah.rajin tempek gambo mkanan sedap dlm blog dia.pale agk gile2 gak bole masuk ngan aku.hehe..

10) ****Kata sesuatu tentang orang no.2??
Konon2 nk plan jumpe dia tp xjadi.tapi xpe nxt time klw aku g kluang jumpe hubby aku nk jumpe gak dia.

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

daku kena tagged rupanya... nanti ro sbuat yer nana... (arini besday nana, adik ros)

Nana said... [Reply to comment]

heheh..sama plak ek nama adik tu

lia said... [Reply to comment]

nana... aku penah wat tag ni... kira langsai utang no ha3...

SyaNa said... [Reply to comment]

aku pn pernah buat tag ni
haihhh bukan bgelat tau
mmg da buat
mokekeee

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

moekkeke...
aku pun terkono gak :P

watyz said... [Reply to comment]

seb bek atie...bkn aty...ekekekkk....

Nana said... [Reply to comment]

lia& syana, dah buat xpela lenkali aku bg lain.moekekek..

shiera-sila la ek lapang2 kan masa buat tag ni.

aty-nak sgt ek..tgu nxt tag ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...