MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 16, 2009

1/2 day punye cite

arini aku 1/2 day (wat kuih yg bez pren aku oder tu..last kopke dah ni) ni baru masuk opis ni.tengah2 aku dok wat kuih tadi kan..tiba2 amrul call dia cakap awak kat mana??buka la pintu saya ketuk xde orang pun...

HA??buka pintu??eh awk kata balik ari jumaat.dia gelak je..ish2...rupanya amrul dah sampai kul 8.30pagi tadi.suke camni tau! suka sgt wat kezutan seb bek aku xde heaart attack.baru je malam tadi borak2 dlm tipon plan nk g soping ari jumaat ni, dia pun ye..ye..je ckp pas smyang jumaat nak gerak.ces!!geget baru tau.seb bek bulan pose.hahah...

kepulangan yang dinanti..ekeke..(ayat..kemain jiwangs heheh)


pastu aku terpegi keje awal plak..dah tu sampai depan opis kul 11.30, rugi la cuti 1/2 day aku, so aku g singgah jap Wangsa Walk Mall yang baru je dibuka.dekat je 3mnt dari opis aku ni.saje usha2 tempat yg menarik.ada wayang & bowling tp lom buka lagi, pastu ada TGI Fridays, SR, cold storage,kedai buku popular.banyak lagi yang lom buka kira ok la besar juga.Wangsa Walk Mall ni btol2 berdepan dengan Carefour Wangsa Maju,kot2 korang xtau nk pegi soping mana dah kan..meh la sini


9 ribu orang memberikan idea bernas:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

sempat lg buat kuih raya yer nana .. bestn ler hubby blk awal ... bleh shopping awal skit ;-)

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

wowwiee hubi balik..suka la tu ;P
oo en.amrul ni tentera ekk

Nana said... [Reply to comment]

kak diana-eheh..last kopek kak..wat sikit je.tu la leh soping cari baju raya

SyaNa said... [Reply to comment]

amboii machonye abg amrul ko pakai uniform :D
kekeee

dia mmg suke gitu kan..ttibe jek ade depan pintu..

mama tisya said... [Reply to comment]

suamimu mmg suka wt kejutan..tup2 dh ada dpn pintu...heheheheh

hah nanti leh la kita gather2 geng blogger main bowling kn...kekekeke

sricahaya said... [Reply to comment]

Sempat lagi wat kuih yer..mesti sedap ni..ramai org order..thn depan leh laa kita order lak..
tu kejutan utk org tersayang tu..kekeke

Manjaku said... [Reply to comment]

tu ler...selalu wat cam tu kan... bagus...bagus...

Nana said... [Reply to comment]

syana-ekeke..macho la sgt..mmg camtu syana, dah puas dah aku asek kena sperise je.hahah..

eryn-haha tu la eryn pun dah tau kan pangai seprise dia tu.tu la nanti bole kita wat gathering& men boling

sericahaya-hehe..nak oder bole..tapi tahun depan la ek, tahun ni dah totop.hehe..dh bese kena kejutan cam gini.mmg pangai dia tau2 je ada depan umah

kimm-hehehe..tu la mmg pesen lagu tu

Nana said... [Reply to comment]

eli-sowi xpasan lak ingt dah reply persoalan demo tu.ah..amrul ni abe askar.heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...