MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 1, 2009

1st time buka puasa sama2

akhirnya...sabtu lepas genap sminggu kita seme puasa, baru la ktorg dapat berbuka sama2.hubby kena trn KL sebab ada fligtpass merdeka, klw x jawabnye..puasa minggu ke-2 la br dpt buka sama2.kita orang pilih berbuka kt restoran hawina dekat ampang.ni mmg tempat peberet ktorg klw makan.

so bila dah booking meja, ada lagi sejam nk buka ktorg g kat blakang KDE (kelab darul ehsan) nak g mlawat sedara.ekeke...sini tempat peberet hubby dari zaman2 bercinta sampai ada ank dia suka ajk aku dtg sini tengok monyet2 kat situ.damia mmg suke, ada ke dia panggil monyet tu mcm kucing??dia ckp NYOW..NYOW..(meow)ekeke...

dah lepas buka plak ktorg g JALAN TAR.ha..ni lagi satu tempat peberet ktorang soping raya.tapi ktorg xsoping lagi..saje usha2 je dulu sebabnye 1,2 ari sbelom raya baru g cari baju raya.hehehe...sebabnye..time tu hage dah murah kan..mmg berbaloi la soping time tu.hage dari RM150 tu bole dpt RM50 je nanti.

seisi melawat sedara...ekeke...
menu utk berbuka: siakap 3 rasa, udang goreng tepong, sup ekor, kailan ikan masin, carrot susu & air tembikai
sebelum buka bg damia mkn dulu
cuci mata kat jalan TAR.


12 ribu orang memberikan idea bernas:

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

besh kan klu berbuka reramai..tak sunyi..happy to u sis

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

wah meriahnya menu .. sesak tak kt TAR .. kita pun nak pegi last2 minit ;-)

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

sedapnye makanan.....

atie pun suke soping last2 kat jln tar...sbb nnt dorg lelong murah2

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

betul2 xbg can seminit pun berenggang ngn amrul,bgs la alang2 die turun kl kan ehehehhee

lia said... [Reply to comment]

aishhh syok nyer dia jalan2 tgk kawan ha3...

thn ni mungkin dpt p jalan tar kot dekat2 raya... yess..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahun lepas sempat gi shopping kat KL....jalan TAR tu tempat wajib...tahun ni shopping kat JB n Singapore jer lah .....

Nana said... [Reply to comment]

marziey-bukan ramai2 pun ber3 je..hehe

kak diana-biasa la kak..mana penah xsesak kan..mmg ramai orang

atie-tu la..dlu g mlm raya tp sesak gile jalan.thn ni pegi lg 1,2 ari nk raya lah

shiera-ala ko nih..kasi la chance..bkn slalu bole kepit gini.amrul mmg kaki jalan weh...aku je yg xlarat kenkadang tu

lia-hehe...jumpe la kita kt sana yea..

ibu damia-wah..jauh dtg soping ek..ehehh..

Hezesuze said... [Reply to comment]

aiyooo bleh tahan uols ek berjauhan camgitu..jarang berjumpa....

kalo sis da nangis dah...ekekeke

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

ooppss.. ingat kan sedara tu.. sedara betull rupanya.. cik yet ya

watyz said... [Reply to comment]

wa...seronok la mak damia kan...ekekek....nampak sedap la makanan tu sume...

mummYaeesh said... [Reply to comment]

hmanggaiii sedapnye..tetiba da terliur ni.. ..jinak nye monyet tu..kde katne ek??

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe..dah biasa kak..3 tahun dah gini..rindu mmg rindu tahan je la..heheheh

aty-sonok sebab dpt spent time together2.xkasi chance seminit pun berenggang.heheheh

watie-mmg jinak monyet tu sebab dah biasa ari2 ada orang bagi makan.KDE kat ampang, sebelum hospital ampang puteri ada satu lotong di antara petronas tu straight je smpai hujug jalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...