MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 15, 2009

berbuka ngan kawan2 baik aku

semalam aina call ajk buka pose kt luor.ktorg ni kalau plan2 mmg xjadi tp klw last minit mcm ni sure on je..dah lama kita xbuka sama kan korang.buka kt madam's lim kat JJ Au2.seme datang solo je..kebetulan husband diorg seme ada hal.borak2 psl preparation raya aku gtau depa aku wat juai kuih sarang semut.hehe..lupe nk gtau diorg aku amek oder.last2 diorang seme pakat oder.hani 100pcs aina 50pcs.demi korang...aku gigihkan utk buat.heheh...

hani bez pren aku time kat kolej, aina plak kenal time keje kat finas tu pun kenal sbulan je pastu aku resign.pastu hani masuk keje finas kenal plak ngan aina.so jadi la kita 3 orang bez pren.heheh...dari memasing lom kawen lepak sesama, masing2 kawen muke kitaorang wajib ada..sampai dah ada ank kita tetap bersama.sayang korang seme!!

berbuka kat madam's lim

anak2 kami + mummy & baby memasing

sesi beramah mesra anak2 kami..heheh...

ibu2 & ank memasing.

pas buka g cari baju damia ingat nak cari 2,3 helai aih..payah nk kontrol anak aku ni ade ke dia main kejar2 pastu nyorok2 blakang2 rak kain.notee tol la damia nih.ni jela sempat aku amek.ada less 50% rembat...


11 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Sabooo jer la kan bila kita handle anak sengsorang..tmbah plak diaorang aktif gilosss..huhu

wei..nmpak sedap jerk menu korang tue yer..:)

wantie said... [Reply to comment]

Best nyer... bila jumpa best friend. kalau aku la, sesekali jumpa kawan teruioh meroyan...

Tambah pulak hb tak ikut.
lagi menjadila meroyan aku ni..

~June a.k.a UmmyImran~ said... [Reply to comment]

Alamak...dapnye menu berbuka pose tuh...hehe :)

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

rajinya gathering2 sesama nieh .. sempat sopping yer ;-)

zh-ena said... [Reply to comment]

seronokkan kan bila dh jumpa kwn baik semula..mesti mcm2 citer keluar..

ank bila dh dpt kaki mesti adengan kejar mengejar terjadi..

atty's said... [Reply to comment]

sernok kan kalo persahabatan itu berkekalan..

selamat hari raya& maaf zahir & batin.

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

seronok kan bila dpt gather2 ngan kawan2 lama...

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

amboi..bestnye buke kat luar ye

p;s: nana...aduyai....semlm yg nana sms atie , atie tgh wat cekelat chip...igtkan dh tau buat kuih...mm...takpela..next time...raya haji booking 2botol ek

Nana said... [Reply to comment]

gie-tu la weh..aku ni dah biasa ah handle sensorang.mmg letih skit la..not bad la mkn kt sini tp selambak gile ns goreng dia xebs pon

wantie-tau xpe..mmg bez nak2 laki seme xde lama la skit bole bergosip,hahah..

june-time lapo seme sodap kan..haha..leh tahan sodap gak la

kak diana-shoping ala2 je..damia tersangat out of control.nak pilih2 xde la main amek je mana yg nmpk lawo

ena-tu la mmg siok lepak ngan kengkawan.nak2 seme nye dtg solo2 je.bole borak lama sket

kak aty-maceh..selamat ari raya juga kak.

rina-ahh..mmg bez.bkn senang nk dpt kumpul mcm ni

atie-ok beres no problem..saje tanya kat atie takut2 klw nak.tu nak wat pon sebab 2orang kawan ni oder.klw x mmg xwat dah

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

sedap la napok mknn tuh..slurrrppp terliur doh ni..baru kul 2.40 nih ehehe doh la haini berbuka sendiri.hubi g bukok nge client huhu borink

lia said... [Reply to comment]

baju girl mmg lelawa kan... aku ni, tiap kali p jalan2, mata teringin bebenor nk beli baju girl tp anak aku lelaki ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...