MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 15, 2009

borong shawl

budak opis juai shawl aku rembat 5 helai tadi.3 untuk aku lagi 2 utk si kembar adik ipar aku.ni bukan utk raya pon..wat pakai g koje je.sweet je corak2 nye.


17 ribu orang memberikan idea bernas:

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

cantik gok kaler tuh..brapo rm ni nana?nipis dok?

Nana said... [Reply to comment]

eli RM10 je satu.ahh nipis mmg jarang la kena pkai ank tudug kat dalam

shiemz said... [Reply to comment]

Wah...sakan borong....

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. From: Shiemz sekeluarga

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

CUTE MIUT AH SHAWL TU....

mama tisya said... [Reply to comment]

wah byk shawl..tp tk pernh tgk nana pki shawl...kita aritu try tp mcm tk sesuai je ngan muka tp tgk org pki lawa

zura@iwan said... [Reply to comment]

borong shawl ye...cantik2 corak dia...

Nana said... [Reply to comment]

shiemz-1st time nk pkai shawl tgk org pakai lawo.hehe

ibu damia-kita suka tgk org pakai ni nk try

eryn-hehe...mmg kita xpenah pakai tp suke tgk org pakai lawa je.try lah

zura-hehe..tq ala murah aje..

Manjaku said... [Reply to comment]

wa... cantik2nya kaler..suka yg warna pink tu...

zh-ena said... [Reply to comment]

cantik la yg petak2 tu

UnGu VioLet said... [Reply to comment]

Akak..

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari mar untuk akak sekeluarga..
Mohon maaf zahir dan batin jika ada keterlanjuran kata dan bahasa..

Moga Syawal ini memberikan seribu kegembiraan, kebahagiaan dan kesyukuran buat kita semua.. Amin..

Salam Lebaran ikhlas dari Mar..

mama_umar said... [Reply to comment]

sweet sumer corak2 die nana..sure comel ko pki nih..heheh,mengingatkan aku bahawa satu bende pon lg aku x shopping utk raye ni,huwa!!!!!!!!

lia said... [Reply to comment]

errrr shawl ni wat pakai tudung ker? boleh ek?

Nana said... [Reply to comment]

kimm- tu la lawa2 lagi tp dah rambang mata nk pilih

ena-hehe..tgk la bape corak petak tu kita amik.seb baik bukan seme kita punye 2 bg adik ipau

ungu violet-tq..slamat hari raya juga..

zt-hehe..aku xpenah try pkai shawl xtau la ok ke tak muke aku nanti.hehe...aku bj raya pon lom bli lg ni weh..

lia-ni bole lilit2 jadi tudung bukan pakai ala2 TOK TI tu.heheh

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

cantek2....atie dh la mmg suke shawl...........

Nana said... [Reply to comment]

atie-kita 1st time nk pakai rasa mcm muke bulat je pakai shawl.hehe..tp tgk corak2 dia lawa tu beli

Balqis said... [Reply to comment]

salam dear:)

buat sume penggemar shawls, klau berminat nak beli online,borong or retail, leh la jenguk blog qis.. shawls murah2 ajer:)

http://qisshawls.blogspot.com

:: kewek :: said... [Reply to comment]

boleh usha2 sini jugak..hehhe
http://urfemininestail.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...