MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 14, 2009

buka pose kat opis deah

jumaat lepas deah ajk buka kt opis dia.dengan muke xmalu nye aku pegi..haha...tapi xpela..dijemput kan..heheh..

posing dalam opis deah


makan time...


dah abes makan aku ajk deah g hujung jalan opis dia kat puncak setiawangsa nk tengok view area Wangsa Maju & Taman Melawati.sia ko deah xtau ek ada port cantik ni..heheh...ni tempat aku lepak2 time minah2 rempit dolu.hahah..


3 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

lame weyy xp naik atas tuh..
tpt zaman bercenta eekke

lia said... [Reply to comment]

aku teringin nk p kat end road taman melawati 2 sbb aku tau c2 ada port chantek tp xpenah kesampaian.... aisshhhh ko kena bawak aku nih...

Nana said... [Reply to comment]

shiera-eheh..tau xpe ni mmg port kapel2 tp skang xleh sesenang naik ada guard dah jaga kt bawah

lia-ni bukan kt taman melawati tu, yang tu dekat ngan umah yusop selam.hehe..ni kat setiawangsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...