MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 3, 2009

congrats NUR FATIMAH

aih..tumpang bangga la dengan Nur fatimah..menang cipta lagu 1malaysia yg hotfm anjurkan tu.tajuk lagu dia malaysia satu nyanyian faizal tahir, komposer audi mok, penulis lirik dia sendiri.
sebab apa tumpang bangga?sebab dia ni senior aku masa kt ampang girl.mmg aktif dari skolah klw ada hari guru ke, or apa2 yg melibatkan nyanyi2 mest muka dia je kt atas stage.umor dia tua stahun je dari aku.baik je orang nye lemah lembut, sopan je.prefect dulu dia ni kt skolah.penah kena denda ngan dia sebab tak pakai name tag pastu aku buli dia xmau bayar denda.hehehe...

LIRIK:
Ku teguh berdiri tiada lagi ragu atau gentar Ku terus berani melangkah maju ke hadapan Satu impian nyawaku pertaruhkan
Genggaman tanganmu, semangatku terus membara janji ku pada mu, harapanmu ingin ku laksanakan
kau adalah ilham pada mereka yang ingin berjaya Kau terus berjuang demi membawa perubahan satu impian oh berjuta harapan
Genggaman tanganmu, semangatku terus membara janji ku pada mu, harapanmu ingin ku laksanakan
Satu Malaysia, kita inspirasi pada dunia Nama kan dijulang, kita menjadi kebanggaan Satu wawasan bersama bergandingan..
Genggaman tanganmu, semangatku terus membara janji ku pada mu, harapanmu ingin ku laksanakan

congrats nur tumpang bangga utk budak2 ampang girl

15 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

senior mu ke nana..tula pg td br dgr lagu 1 msia yg faizal tahir nyanyi ...dpt 25k tu..rezeki ramadhan

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

nur fatimah nie mmg peramah .. pernah jump live .. baik jer tak sombong .. cayalahhhhh mmg dia nie bakat sbg penulis lirik yg lebih menyerlah ;-)

SyaNa said... [Reply to comment]

tapi aku suke lagu lain :(
tp ni pn best jugak :)

DYLA said... [Reply to comment]

ye saya pun suka sgt!

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

dia nie penyanyi jugak ke nana???

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

nana..
len da ek muka die..
tp gg die tetap same kan ekekekke...
kesayangan cikgu2 neh...
klu de ape je acara muka die je mesti naik ekekek

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

arini semangat dengar lagu2 1 malaysia..heheh

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ye ni senior kita ngan shiera.25k bahagi 3 fuh duit raya..

kak diana-tu la mmg bakat dia jadi penulis lirik lg terserlah dari jadi penyanyi

syana-aku mmg suka lagu ni dia nye rentak buat mcm semangat je dengan suara faizal tahir yang ye..ye..an tu sesuai lah.eheheh

dyla-hehe..sama la kita

kak ayu-dulu dia penyanyi, ada 2 album klw xsalah, pastu penah baca berita tv8 & aktif gak berlakon teater.serba bole dia ni

shiera-hehe..siot jerk ko ni ckp psl gg dia.eh kira ok skit la..dah pkai braces dlu kan.lawa la skit gg dia.tau xpe..acara nyanyi2 wajib dia ada kan

marziey-heeh..samala lama2 layan btol dgr lagu dia ni

FIESYAH said... [Reply to comment]

sok ar de member glomer...
tapi memang tabik sring ar lagu tu memang best...

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

oo ptt la ..senior rupanya..at 1st tgk entri ni,ter-pk "awat la si nana ni post psl nur fatimah" hehehe
oo tua setahun..kalu gitu berapa umo nana ;P

Nana said... [Reply to comment]

syah-mmg bez lagu tu sukez

eliza-hehe..klw xkenal idok la teman wat entri psl dia ni.bangga jap sebab dlm satu malaysia diorg yg menang

AlizMieAlya said... [Reply to comment]

best lagu ni..best sbb pejai tahir yg nyanyi..hihi..

Yan said... [Reply to comment]

owhh igtkan lagu yg jac nyanyi tu dpt

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ouh sekolah kt ampng girl ek..heheh...kita dulu pn dok ampang..sempat la sekola kejap kt sekolah tmn tasik tu..pastu cow g asrama..eheh..
emm banggalakan..senior 1 sekolah..berbakti pada malaysia wlaupn hanya cipta lagu..

wantie said... [Reply to comment]

la.. senior ko ke nana, untung badanlah. menang!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...