MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 4, 2009

horey!!

cuti raya dah approved!! aku sorang je leh amik cuti direct 18.9, 23-25.9.2009
orang lain seme kena reject eheheh...seb baik la aku dah entittle utk dpt cuti stat bulan ni.sebab aku baru je confirm.hehe..so cuti aku bila pro-rate ada 12 tolak 4 ari cuti raya ada lagi 8 ari.dah ler xleh cary forward.bile aku nk ngabiskan balance ni pun xtau la

raya thn ni mayb kat jawi, penang.kampung MIL satu family balik sana.


14 ribu orang memberikan idea bernas:

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

untung ler tu...dpt cuti direct..

zana pun cuti direct gark...start 18 pastu sambung dari 23 - 25...he he he

SyaNa said... [Reply to comment]

aku tak sabar nk apply cuti
hehee

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to comment]

kami kalau balik kulim mmg exit tol jawi .. heh..heh... sakan ler cuti yer nana ;-)

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

bestnyer cuti pjg! acha kot cuti pjg pn nk watper.. xdak tmpt nk tuju lor.

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

amboi, cuti seminggu direct... raya sakan la no...

Liana said... [Reply to comment]

wa..wa... bestnya dah dapat cuti.. Kimm tak minta lagi. Coz, memng ku sorang jer..tak yah berebut2!

lia said... [Reply to comment]

aku jer la gamaknyer mmg xboleh apply cuti uhuks ;p

beraya sakan la ko yer...

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

sonot nya!
eli xtau la upm ni bila start cuti..
haitu lecturer ckp 14hb dh start..tp prob nya 23hb dh ada kelas.siap ada presentation lak tu aiyoo..mana puas raya 2,3hr je waaaaaaaaaa..*mmg ku ponteng la gamaknya ;P

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

makan ns kandaq weyyy

iNa said... [Reply to comment]

bestnye cuti dh approve..hehe...
senang ati.....

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hehhee..cuti kita pn dh approved..bole raya sakan la..ekekke:D

ouh raya penang ek..syioknye..xsabar nk raya kan:p

Nana said... [Reply to comment]

zana-tu la xseme dpt cuti direct.rezki la..dah la thn lps xdpt raya ngan hubby thn ni balas dendam la hehe...

syana-klw staff xramai xpe apply lmbt2, kt opis aku ni kena rotate seb bek department aku, aku xdikcualikan dari rotate.hehe

kak diana-hehe..xsabar 1st time raya kt kampung.klw tak tiap2 tahun raya kt KL

acha-ktorg pun klw x raya kt KL thn ni pastu MIL nk balik kampung hubby nk ikut skali.

ros-sebab hubby pun cuti lama tu psl sakan apply lama2 tu.heheh

kimm-bez nye ek xyah rebut2 kompom2cuti mmg approve ni

lia-hehe..aku last year sedey tau xdpt raya ngan hubby.thn ni bls dendam la

eliza-hehe...mana cukup raya 2,3 ari.harus monteng tuh.ekeke..

shiera-apa kes raya2 mkn nasi kandaq?heheh...

ina- tu la mmg sng hati pastu xsabau je nk coti nih

kak suziey-tu la mmg xsbau nih..hehe..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

sama je la ngan kita pun

wantie said... [Reply to comment]

ha.. ha... sama la kita cuti direct. Tapi siankan ngan org len yg tak di approvekan cuti mereka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...