MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 2, 2009

jalan2 ari ahad

Aih…cite dah basi baru nk upload.ni cite ahad lepas, mula2 ayah damia ajk g pasar ramadhan, pegi la kt setiawangsa tu..beli popia jati NADIA AF tu.baek dia tgh dok menggulung popia.siap makeup bagai..ekekek…comei je orangnye.gambo aku xamik la kang dia ckp aku jakon plak kan amik gambo dia.aku bukan fan dia pun.astaga..mula la tu nk wat dosa di bulan mulia ni.hehe…

Ni la 1st time aku jejak pasar ramadhan, aku mmg xsuke g psr ramadhan, tp klw ayah damia…mmg peberet merayau satu, satu pasar ramadhan. Pas g setiawansa, g kat taman kramat au2 pastu g kramat permai.tiap2 satu tmpt bli satu makanan.hah! amik ko smpai 3 tmpt ktorg pegi…gile tol ayah damia ni.

Pastu malam plak ayah damia ajk g uptown danau kota.dia ni mmg suke merayap…ikut kan jela..angkut ngan damia skali tgh2 malam buta tu.saje cuci2 mata…xbli pun sebab aku dah banyak menyoping sabtu tu.damia baek..dok wat air liur basi terlena kt perut ayah dia yg mcm bantal Dunlop tu.mokekekek….

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Lyz ^ EroL said... [Reply to comment]

uik...ari ahad kt danau kota...lyz pon ade gk mlm tuh..akak gi kul bpe???xplak terserempak kn...hehehe...

mama tisya said... [Reply to comment]

rajin tul amrul p psr ramadhan dlm 1 ari...mlm plak p jln2 lg ye...

zh-ena said... [Reply to comment]

ena jarang pergi bazar sbb nnti pening kepala nak mkn aper

Gieyana said... [Reply to comment]

walaa...bestnyer bila g pasar ramadhan kan..suma benda rasa nk beli..hehehe:)

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

lg besh bile berniaga kat bazar ramadhan tau..hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tak penat ker gi pasar ramadhan sampai 3 tempat lagi...sib baik damia x meragam...bukan apa...takut panas jer....

wantie said... [Reply to comment]

rajin nyer ko ni nana. Tahun ni belum lagi pergi pasar ramadhan. sibuk sesangat.

Nana said... [Reply to comment]

lyz-la yeke?akak g time kul 10 mlm rmai sgt org mayb xpasan

eryn-hehe..kan kita dah kata..dia mmg gini..klw dia balik mmg la dia akn ajk g jln2 psr ramadhan.dia ni mmg jenis suka mrayap.

ena-kita pun jarang g, bole kata xpegi la, klw pegi pun time hubby balik je.sebabnye xtau nk bli kang dh tgk mcm2 pening lak

gie-hehe..mmg weh..seme nk bli pastu bila dah bli xmakan pun

marziey-yup btol stuju2 penah tlg MIL meniaga kt pasar ramdhan sronok sgt

ib damia-ktorg pegi dah ptg lg 2jam nk buka, xlaletih sgt.damia ok je xmragam dia mmg suke bjalan

wantie-rajin pegi klw ngan hubby je klw dia xde mmg malas nk g

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

ekekek..kemain amrul bls dendam nk spent masa tuh..hambik smpi 3tpt die p..

lia said... [Reply to comment]

best la husband ko..
aku teringin nk ukur jalan cm korg tp Mr Fallah lak xminat uhuks...

Lyz ^ EroL said... [Reply to comment]

iye....lyz pon gi around kul 10 mlm gitu...tp ronda separuh jln je coz anak2 buah erol sume dh meragam...hehehe...

IdzaRis79 said... [Reply to comment]

pokok halau nyamuk...

unik tu!!!

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

k.nana...rainnye berjalan...
bagus2,..sht tubuh bdn...
kak..nnt mai la uptown world...best woo...ader unplugged

mummYaeesh said... [Reply to comment]

hmanggaii rajinnye laki uols..weols pun tak dan nak g lagi bazar ramadhan.. selalu ahkau jek beli tapau sbb malas nak bwk yaeesh tmpt2 mcm tu!

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

seronoklah dapat hb yg suker merayap...klu hb akak,jalan lurus no bengkok2! haihhhhh tesen hakku tuiiii!

Nana said... [Reply to comment]

shiera-dia mmg gitu..saje nk abeskan masa.paling tinggi rekod stakat ni 4 pasar ramadhan dlm sehari.hehehe

lia-hehe..ukur jalan ek..bez mmg bez tp kdg2 aku yg malas plak.

lyz-patut arr xjumpe xronda abes ek..biasa la budak2 ramai2 org gitu dia rimas kot.

idzaris-hehe..mmg unik tapi hubby penah try beli pokok tu letak dia ckp xberkesan pun.nyamuk xheran pon ngan pokok tu

qis-yang rajin berjalan hubby, otomatik kita pun jadi rajin sama, larat dengan xlarat je la.uptown world tu katne?

watie-klw ikut kita mmg xpegi la bazar ramadhan.pegi time dia ada je.malas sebenarnya..heheh

kak fiza-ekekek...biasa la orang laki mmg leceh skit kan bab2 nk ngajak jalan ni.tp klw dah dapat terlebih rajin jalan xlarat plak kang nk ikut dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...