MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 8, 2009

kuih sarang semut

ni la hasil kuih yg aku buat semalam...ari sabtu tu dah buat dah utk rumah aku punya, semalam wat utk kawan2 oder plak.xceli aku xde la amik tempahan pun tp klw ada kwn2 yg oder aku buat la..

ada 2 org je yg oder..shiera mengidam katanya..ekekek..lagi sorang budak opis lama, dia ckp kueh aku sodap..hehe..dia kata ek bukan aku kata...heheh...sebenarnya semalam aku wat 2 jenis kuih lagi satu beskut badam, tp sebab xlarat dah dok menerap2 malas dah aku nk amek gambo.

minggu depan nk wat beskut suji, tart nenas & cornfleks madu.pastu klw rajin nk wat choc chip.damia xmengacau tu aku jadi semangat wat kuih ni..

p/s: sape2 nak oder bole lagi last ari jumaat ni ok..papehal msg /call aku 012-2394156.rasa dijamin sedap ok..

price: RM24/50pcs

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

pandainya buat kuih ni......kalau nana buat sedap2....boleh komersial ni.....

p/s: daku hanya pandai buat 'kuih tunjuk 'jer.......

~ana~ said... [Reply to comment]

waa...nana...dah banyak buat biskut raya..kita br dpt buat satu jenis weekend br ni..hu3x..

Lyz ^ EroL said... [Reply to comment]

kak nana...lyz baru sempat buat biskut cornflakes madu semalam...buat 5 balang...untuk 3 kuarga..lotih!!

dlm plan nk buat kuih suji n biskut coklat rice...baru nk testing2..xtau ler jd ke x...haha..

saveme_zero said... [Reply to comment]

wahh..ko pun semangat nak raya dah ni..ekekekek

SyaNa said... [Reply to comment]

jeles wooo tgk korg buat kueh sdiri
aku kuih tunjuk je la

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

oo..pandai wat rupenye....raya haji nnt leh la order ek....

atie tak sempat lagi nak membaking...next week baru pulun....

Nana said... [Reply to comment]

ibu damia-ala kuih simple2 bole la..hehe..xde la pandai sgt tu pun tgk buku juga..

ana-baru 2 je buat.kena tunggu cuti hjg mgu la br leh wat kuih.

lyz-hehe..sama la cornfleks madu tu mmg nk wat juga tp tgu nk dkt2 raya tkt awl2 lemau plak.ala klw ikut resepi sure jadi nye lyz dun wory

sue-ehehe...bila wat kuih mcm gini br trasa kemeriahan nk raya tu

syana-ada gak kuih tunjuk yg aku bli.tp umah aku ramai adik badik xleh nk bli seme bengkok weh..hehe

atie-nant bole tanya shiera camne rasa kuih sarang semut tu.hehe..nk oder bole gtau je nanti

zura@iwan said... [Reply to comment]

salam...

wahhh pandai ye buat kuih raya.....siap buat tempahan lg ye...kekeke...

lia said... [Reply to comment]

dari awal poser hari 2 dok ngidam sarang semut nih huwaaaaaaa....

ko wat air liur aku mleleh daaa....

zieha said... [Reply to comment]

leh wat bizness tuh..
pandai wat kuih..
zieha pandai wat
kuih tunjuk je..hehehe:P

mama_umar said... [Reply to comment]

apelagi nana, tgal marketing je nih,hehehe..terase2 plak rangup & manis kuih sarang semut tuh ;p

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah! kuih srang semut my fev tu...bape ergenya nana oiii..nk order bleh lagik tak

pe2hal contac akak plezz....019 2148860

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

wah k.nana..sakan dh ye dok terap kuih raya....
qis pn dh siap kuih raya 2 jenis..

nieyza said... [Reply to comment]

i dah placed order yer kat diah..bekas i ada..hahahaha

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

hahahaha,mekaseh la ko tlg watkan tuk aku..
terliur dah neh...rs nk ngap je neh ekekeke...

aku ckp ngn azzrul,kuih neh not for raya ,ni ganti balik aku ngidam dulu akakaka...

skrg neh ngidam lagik x?moekekekkekekekekeee

Nana said... [Reply to comment]

zura-mula2 saje je suka2 amik tempahan pastu sonok plak bila ramai oder

alamak lia..sorry la ek wat ko ngidam..ha apa lg oder la satu..ekeke..

zieha-bole la biz kecik2 je..hehe

zt-hehe..ni ada lg 400 kena wat ni kwn2 baru oder

kak heze tq sudi oder kita jumpe sabtu ni ok

qis-itu budak xkaco bole la wat kuih

kak niza-tq kak..mgu dpn dpt kuih tau.

shiera-ko la org 1st oder pastu ramai lg org oder tq kat ko la yg memulakan dulu.heheh..ngidam lagi??ekeke...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah... dah mula buat kuih raya... emmm kita pun baru cadang nak buat gak

wantie said... [Reply to comment]

Rajinnya buat kuih raya. suka gak makan kuih sarang semut tu. pernah buat. tapi setelah kawin tak pernah buat kuih raya. hik hik hik.

Tiap tiap tahun kuih tunjuk jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...