MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 18, 2009

last shopping

yess..akhirnya beres juga psiapan raya aku.malam tadi pas buka tros gerak g jalan TAR.ujan plak tu..nsb baik org xramai lagi time tu.pusing punya pusing payah btol la nk cari baju aku kaler grey, baju melayu pun sama, so mana yg aku nampak kaler grey tros aku amik je.xamik lak gambo kt jalan TAR sebab nye ujan kan pastu rushing2 cari baju xkuasa dah nk kuarkan kamera.heheh

aku dah pts asa dah cari baju xjumpe.last2 jumpa juga, tu pun mula2 baju kurung grey tu ada kakak tu pegang tp dia try2 xmuat, so lepas dia letak je tros aku sambar.hehe..minat sgt aku baju kurung shiffon ni.ingat nk bli sepasang je, skali lalu kat depan2 lg tgk dia jual murah aje tros aku bli spasang lg kale ijau plak.so sweet corak dia

lain2 aku bli kerongsang, butang baju melayu, tudung bawal aku& tudung ekin utk MIL.pastu tros gerak g uptown danau kota amrul nk cari beg dia plak.gile nye sesak!!tp xpe..damia tido je dlm kanggaro bag dia tu.hehe..

cari beg amrul kt danau kota

ni la hasil shoping last minit ktorg

baju raya aku, kale grey raya pertama kale ijau raya ke-2

bila dah smpai umah tgk kale bj melayu amrul xsama sgt kan baju aku.alah..xkisah la kan janji grey.hehe...



7 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

nasib ko sama mcm aku la... anak beranak biru tp sorang blue black, sorg biru nk ke hijau, yg sorg g soft blue... hamik ko, asalkan biru kah3...

ko keje ke nih?

Nana said... [Reply to comment]

lia-hahah ni la akibatnye beli last minit xpe janji ikut tema heheh..koje lagi weh...

Manjaku said... [Reply to comment]

tak per lah...janji tema sma kan? Kimm taun nie warna hijau... raya permata dan raya ke-2 hijau...

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

kak..nsb baik jumpa kaler grey tu..klu x...kena la tukar plan baju raya...huhuh.....
kak..qis gak yg lom abis sopping...arini nk sopping maut...

Nana said... [Reply to comment]

kimm-aii..dua2 ari ijau?hehe..tu la pasal xkisah la lari skit pon kale dia janji grey

Nana said... [Reply to comment]

qis-mmg dah plan gitu dah klw xjumpe bj kale grey mmg tukar tema la jawbanye.hehe..
slamat bersoping ye

Dj Epoi said... [Reply to comment]

Shopping last minit memang best hehehehehehe.....

Selamat Hari Raya......juga
dari .....Dj Epoi & Family

Maaf Zahir & Batin.....
0 - 0

Walaweiiiiiiiiii.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...