MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 29, 2009

lepas gian

dah lama gile aku xdapat g karoke ni, last g time baru2 kawen dulu, semalam deah ajk g kat wangsa walk kat opis aku ni, tgh ada promo katanye sejam 2 hengget, bukan karoke jamban ok...

semalam aku saje ckp kat amrul deah ajk g karoke, skali aku tgk dia siap2 aku tanya nk g mana ni?jom la kata nk g karoke dia cakap.haha..bez btol laki aku ni..ikut je apa aku cakap.mula2 sampai kena amik no sebab org ramai gile.so sementara dpt blk aku menyemak kt bilik deah& the geng dpt nyanyi 2 lagu pastu baru aku dpt bilik.

damia kemain suka siap joget2 ngan si deah yg rajin mlayan dia tu.yg lawaknye org tengah nyanyi2 tu damia bole tido dengan lenanye...haha..tp aku slow kan la skit sound dia tu kan...hambik ko 2 jam nyanyi smpai sakit tekak aku ni.amrul pun sampai dah bosan, xabes 2 jam pun dia ajk balik dah ngantuk katanye..hehe..xkisah la..menda murah kan, klw mahai mmg aku tunggu smpai abes masa.hahah...

kot sapa2 yg minat karoke tu try la g deah kata promo rm2/hour ni sampai 1 oktober je.









11 ribu orang memberikan idea bernas:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

wah2 ..karaoke dgn si damia2 sekalie yer ;-)

mama_umar said... [Reply to comment]

seronotnye..dahla dpt murah tu! aku pon rindu nk melalak ni wehh

Liana said... [Reply to comment]

wa... bestnya gi nyanyi... Kimm tak pernah gi pon! Coz, suara merdu sangat! hahaha

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

waaaaaaaaa nk nyanyi jugakkkk...syoknya!

mama tisya said... [Reply to comment]

amboi sakan karaoke ye..mmg murah la tu sejam rm2...nk soh org kenal la tmpt tu kn tmpt br...

Nana said... [Reply to comment]

kak diana-damia jadi backup dancer je hehehe

zt- tu la pasai rindu gile nk mlalak tekak dah lama xnyanyi.tp sore stil ok lagi la wlpun dh banak.hahaha

kimm-heheh...kita mmg suke karoke zaman muda2 dlu ni 1st time bawa damia sama

eli-eheh...moh ler..kita sumbangkan suara

eryn-tu la sebab dia baru buka kan tu psl wat promo murah gila2 tu

FIESYAH said... [Reply to comment]

wahhh!!! soknye...lain kali ajak ar sekali...

FIESYAH said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
[-suziey-] said... [Reply to comment]

umangaih giler gian nih..ekekek:D

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. seronok la damia ya..

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

murahnya!!!!

kak ayu pn beraya kt karaoke jgk :p damia tak bingit ke??????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...