MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 14, 2009

sabtu & ahad

ni la cite aku ari sabtu & ahad.ari sabtu janji ngan blogger kak heze kat KLCC dia nk amek kuih sarang semut yang dia oder tu.so kitaorang buka kf kfc.ktorang sampai kul 5.30 dah penuh orang kt kfc tu.damia very2 good girl dari jejak ke klcc dia tido smpai abes buka baru bangun.hehe..dapat aku mkn dengan aman.

pape hal posing dulo...


acara wajib..hahah...


pas abes buka gerak g ampang point cari bj damia.tgk2 serina ada situ tgh jadi emcee kt situ.ramai plak jumpe artis kt situ, jumpe hans ngan jambang penuh mcm org mati bini je..hehe pastu jumpe adlin&emelda soping raya kot


ni baju2 damia yg sempat aku rembat dia dah wat pangai time tu dah ngantok kot..baju kurung tu baju raya damia makcik dia buatkan blom siap lg skit manik nak jahit.legging kuning tu shiera bg tq shiera..


HARI AHAD
jumpe ngan blogger, ELIZAHADI dia oder kuih sarang semut.kebetulan aku nk anto kakak kat umah dia kt kajang & eli pon dok kajang so janji jumpe kt Tesco kajang.comei lote eli ni oghe klate ghuponye demo ek..heheh...


pas jumpe eli, g jumpe atie plak bg kueh raya kt depan pustakaan negara.ujan lebat la xleh nk amek gambo.kepada kak heze, eli & atie saya jual ek..klw sedap thn depan jgn lupe oder lagi..jgn kata thn depan raya aji ke raya cina ke depavali ke nk oder gtau je..haha...tq korang..

13 ribu orang memberikan idea bernas:

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

nana...atie rase tak sempat raya dah abis biskut tu....coz skang dah tinggal 3 lapis jek....lagi 3 lapis dh selamat masuk perut......hahahaha....nyesal plak tak order 2 balang...

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

lupe nak kabo..... SANGAT SEDAP biskut kamooooooo........

mama tisya said... [Reply to comment]

wah bisnes kuih raya ngan rakan blogger..tk sia2 ku soh ko wt blog...kekekekek

kemain byk bj damia...raya sakan ni

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

wahhh sesi menghtr biskut raya pd custemer yer .. damia dah sopping bj raya yer ;-)

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

ekekeke..
soping sakan ye...
:)

Hezesuze said... [Reply to comment]

yeahhh kuih sarang smut buatan nana mmg cedappp..mabeles uols! raya haji t nk order lagik....huhuhuh

p/s now tinggal sbalang jek..uwaaaa..lg sbalang da abis di ngap...ekeke

Manjaku said... [Reply to comment]

wa... KFC... sedapnya... Lama tak makan KFC ler... Ala rugi ler tak beli biskut nana... boleh order lagi? Tahun ni mula2 ingat nak buat, tapi last2 minit...banyak giler projek baru! dah ler sorang2 kat opis penat giler... tu yg semua tak siap lagi! huhuhu

Nana said... [Reply to comment]

atie-lor..sekejapan dah nk abes ek..hehe...sedap ke?hehe...nanti tlg pomot kat kengkawan klw ada nk oder thn depan ek..

eryn-hehe...tu la sape sangka kan melalui blog kita leh wat duit.hehe..

kak diana-hehe..tu la jadi sesi nganto kueh raya.damia tu ada lg yg xbli tu.bli mn yg dan je..xtau la tgu ayah dia blk jumat ni dan ke x nk soping lg.

shiera-xde la sakan mana weh..tgu amrul blk nant br leh sakan.hehe

kak heze-eheh..sabo je la udah abes sbalan ngap ek..klw nk oder bukan time raya pun bole..

kimm-nanti kita ym ek...hehe

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

ada satu baju raya damia sama dgn baju raya ayra... dress polo tu...cuma ayra nye kaler biru, tulisan pink...

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

haah la..entri ni entri jumpa customer ni ;P

waaahhh nana du updalod..eli xsempat lg nih.tgh gigih jwb take home test..

btw, biskut tu sedap la nana..confirm raya thn depan ko,thn lps ko,eli nok order..tggal half doh biskut nana tu..sempat ke dok nok tggu rayo hehhe

Nana said... [Reply to comment]

ros-hehe..sama la plak ek.comei je tgk baju tu kan.tu psl rembat

eli-guano demo..abih doh kuih tok de nok ghayo nih..ekeke...ok pasni eli bole jadi regular customer la klw gitu.ekek...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. bisnes bagus ni.. thn depan harus ku order plak ya

Nana said... [Reply to comment]

rina-nk oder camno nk anto tu?pos?bole ke?kang samai batu pahat tinggal serbuk je kang hancus.heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...