MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 1, 2009

Warehouse sale

ari jumaat lepas aku amik 1/2 day smata2 nk g warehouse sale kt cheras tu.si deah plak sanggup amik mc sebab nk ikut aku soping.ekeke...sayang ko deah.haha...

ada 4 warehouse sale kt situ, KIKI LALA, CHEETAH, ELIANTO/BONITA,NICOLE. kitaorang pegi semenye skali.org xramai sebab time keje kan..tp letih nk memilih baju2 yg ok2.sakit pinggang, sendi segala bagai dari pukul 1.30-4.30 kat sana.haha...tempat tu lain2 tapi sederet je.so dah abes satu tmpt g tmpt lain kira selang 2 blok gitu.

hah..mmg berbaloi...baloi..heheh...sakan aku menyoping.tp baju damia xde choice sgt.byk buruk2 je.so kali ni soping utk aku paling byk, hubby aku bli short, jeans, thsirt& kemeja aje.

rambang mata..berpinor kejap.hehe...
warehouse sale NICOLE

warehouse sale KIKI LALA
warehouse sale ELIANTO
Warehouse sale CHEETAH


16 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

fuyoooo best nye tgk ko soping
sume cantek2
mahal ke murah wey??

lia said... [Reply to comment]

tgk tang betapa kecil nyer baju2 ko tu.... mmg la ko ni slim xhengat nyer...

Nana said... [Reply to comment]

syana sila buka mata anda, baju2 kemeja& suar slack aku tu sehelai RM6 saje!hahah..murah kan?

lia-ish..idok la slim mana pun.mmg seme baju2 nicole tu kecik2 blaka.hehe..

mama tisya said... [Reply to comment]

wah sakan shopping ye..murah giler

Gieyana said... [Reply to comment]

mesti rambang mata kan bila shopping camni..panas tak kt situ? hehehe

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

mak oi..shopping sakan..besh yer..

saveme_zero said... [Reply to comment]

aisehh..apesal aku x pasan blog ko ni. mber aku lak sms smlm..whse last semlm lak..adoii..rugii

mummysya said... [Reply to comment]

shopping betul nie...

hehehehehe
semenyih kat mana ?

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

ekekeke..
wey...epi time nampak ahahaha

gilos byk makeup tuh beraya sakan la anak dara sowwangg tuh :D

mama_umar said... [Reply to comment]

hehe,nana,dulu aku kije kt area situlah,selalu g kedai2 tu,mmg sokmo ade wsale..tp yg ko dpt nih mmg sgt berbaloi

~Atie+Farid~ said... [Reply to comment]

gile sopping.....make up tu..jeles den...ni la whouse sale yg adik ipar bgtau...malas nak pegi...hehehe

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply to comment]

aler...sampai ati...suping tak ajak...uhukss

iNa said... [Reply to comment]

wah..bestnye...sakan shopping.... :) best kan klau ade warehouse sale nie...mmg berbaloi..

Hezesuze said... [Reply to comment]

ermmmm...ada sale lagik tak??? ekeke

Nana said... [Reply to comment]

eryn-mmg murah..xpenah g whse sale yg mmg murah gini.

gie.mmg rambang weh.nk pengsan aku lama sgt memilih.mmg panas la..tahan kan aje.ekeke..

marziey-hehe..sakan bile time morah gini je la..klw tak xde la sakan mana pun.

sue-ahh last smlm..xpela lenkali mest ada laginye.

kin-umah MIL kt semenyih kat bandar tasik kesuma

shiera-damia nye xde menda sgt aku bli, kasut je 2 psg.tu pun lg satu beso xmuat lg.hehe..makeup raya.ekke...

zt-owh mmg slalu ada ek.tp sius weh xpenah aku g whse sale yg gila babun punye murah mcm ni.hehe...

atie-kita dah la mls makeup tp bila tgk makeup murah blasah je..pasni kena rajin2 la makeup.hehehe...

mot-hehe...lenkali la ek aku kabar2kan kt blog aku klw ada whse sale gini

ina-mmg berbaloi kdg2 ada whse sale yg xmurah sgt pon.tp yg mmg murah betol.

kak heze-abes dah kak..semala last.tapi elianto smpai 9 sept

watyz said... [Reply to comment]

wa...shopping sakan...best nyer!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...