MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 1, 2009

2 syawal

raya ke-2 still kt penang lagi.sesi menzirah sedara mara aje.dah xde sedondon2 bagai.baju mlayu bg amrul utk raya pertama je.heheh..







13 ribu orang memberikan idea bernas:

ibu_umairah said... [Reply to comment]

memang best raya di kampung..suasana nya lain sesangat........kalau bab ketupat itu..memang kebiasaan kalau belah utara memang ketupat palas dalam nya pulut

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

kiter pun suka giler ektupat pulut yg utara punyeeeeeeeeeeeeee ;-)

Nana said... [Reply to comment]

ibu umairah-tu la mmg bez xsama la raya kt KL raya KL tu mcm ari biasa je bezanya cuma pkai baju baru & mkn ketupat je.hehe

kak diana-kita kureng mkn pulut kak lemang pon xmakan

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

seronok kan bila beraya ramai2 kat kg...

Nana said... [Reply to comment]

rina- tu la mmg sonok, nak2 ni 1st time kita rasa raya kt kampung

SyaNa said... [Reply to comment]

suke kaler baju ko..
beli online ari tu kan??

mama_umar said... [Reply to comment]

kitorg pon raye ke 2 dah x berdondon lg,hehehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

amvoii3 rapat gtew ngan husband ek...babap kang...hahahahaha

meriahnye ada kg ek...cedey :( akak xde kg....uwaaaaaaaa

Nana said... [Reply to comment]

syana-mana ada aku penah bli baj on9 weh.ni bli kt jalan tar 2 ari before raya.hehe...

zt-tu la xkose la nye asik sedondon je raya pertama cukop.hehe..

kak heze-ahaha..apa salahnye somi sendiri lgpun dah abes bulan pose kan..ahahahah

[-suziey-] said... [Reply to comment]

bestnya raya kampung..suka sgt suasana n rumah kampung..huhu

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey tu la mmg bez ni 1st time rasa raya kt kampung.dlu jeles je dgr org blk raya kt kg dpt gak rasa hehe

wantie said... [Reply to comment]

bila citer pasal en ketupat, aku teringin la pulak...

siapa ler yg nak wat open house, aku nak bedal ketutap ar...

bestkan nana raya kat kg. hilang semua kesibukan kota.

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

lawa bju ko....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...