MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 14, 2009

3 in 1

pergh..konyang...heheh..arini opis wat makan2 sempena hari raya, birthday bulan 10 & deepavali.3 in 1 jimat kos hehe...

tp kami terpaksa makan bersila sebabnye krusi2 dalam blk meeting seme dah angkut g opis baru & skang ni opis tengah kemas2 nak pindah tu pasal macam kucing banak keadaan opis, nk buat jamuan ni kt opis baru nanti dah abes syawal plak kan..so terpaksa gak la buat dalam keadaan yg macam tsunami ni.hehe...

menu arini:
1. nasi impit
2.lodeh + sambal ikan bilis
3.rendang ayam
4.sate
5.lemang
6.buah anggur
7.air mangga
8.menda yg wajib ada tiap2 bulan SR cake kali ni choc fudge. nyumy...sodap

layan...

yang dirai birthday bulan 10
opis dilanda tsunami hehe...


6 ribu orang memberikan idea bernas:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

pagi td pun ada celebration dept .. mmg kenyang smp ke petang nieh ;-)

ibu_umairah said... [Reply to comment]

seleranya tengok makanan......best betul ada kek itu yeeee

SyaNa said... [Reply to comment]

best nye jeles la tgk korg ramai opismate
bleh buat makan2 meriah gini
aku ni takat lunch ngan kim je la
nk meriah sket ajak la member2 pcm dating
mokekee

Liana said... [Reply to comment]

huhuhu... bestnya... kat opis ku ku sorang jer lah! Nak sambut apa! KAlo syana boleh lunch dengan kim... ku pula makan ler sorang terkulat-kulat!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

pergh sedapnya...adeii..dh laa lapo ni..rejeki btl la ye mkn2..hehe..

Nana said... [Reply to comment]

kak diana-sama la plak ek...nk abes raya ni seme blumba2 wat jamuan kan

ibu umairah-eheh..kek yg abes dulu

syana-patut arr ko slalu dating sama2 geng pcm xde geng kt opis ek..meh la keje opis aku hahah..

kim-adoila sama kes ngan syana plak ek..heheh.tp bez juga klw xramai org xde la sakit ati nk layan prangai2 orang kan

kak suziey-eheh..jgn salah kan saya kalo lapo ekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...