MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 2, 2009

3 syawal

Ok ni last la en3 psl raya kt penang.

Ari last kat kampong, mcm biasa sebelum balik KL g hospital seberang prai dlu mlawat pakcik kt icu.tp sebelum g spital kakak spupu ajk g dewan orang ramai 5mnt je jalan kaki dari umah sebab ada open house wakil rakyat area situ.Pergh..seme sodap2 seme.klw dah nama orang penang mest la ada laksa, nasi kandaq, char kuew tiow.mmg banyak gile makanan puas makan.hehe..lain tu ada sate,mehun sup, cendol, ais krim, tosei,rojak buah aih…banyak lg la klw nk sebut esk pon xabes.hehe..pastu ada sesi bg duit raya diorg suh kanak2 bratur YB dato tu nk bg wet raya, damia xde la q haha..ayah dia la dokong dia g tlg dapatkan duit raya.

Pas g open house g spital plak jumpe ngan pakcik kt icu, then tros gerak ke bukit merah g amik adik sedara amrul umah dia kt sana.sementara tunggu 1 keta g amik adik sedara amrul tu ktorg singgah la bukit merah laketown resort, apa lg nk amik gambo la..hehe..ni 2nd time la aku sampai sini, bulan 3 lps br g bcuti2.
Kul 6 baru gerak dari bukit merah, pastu singgah plak sg.siput kat perak raya umah kawan amrul.siap makan nasi lagi..hehe..molek la memasing seme dah kelaparan kan so kami dinner la kt umah kwn amrul tu.kul 11 gerak dari sungai siput & kul 2.30pg br sampai KL…

So abes la sudah cite aku beraya kt kampong..sekian wassalam…


open house wakil rakyat bahagian nibong tebal
amrul nak gak posing kt banner ni poyo je mamat ni
bukti kami kat penang.heheh...
singgah lepak jap kat bukit merah
bsama adik2 ipar aku
1 happy family... geramnye aku amrul ni suka nau wat muke seme gambar muke xsenonoh
rehat2 tenangkan fikiran..ehehe...
benti tepi jalan smata2 nk amik gmbr view empangan bukit merah
cantik x view ni?
kuar exit kuala kangsar nk singgah raya sg.siput
oleh sebab ramai yg tanya aku pregnant ke???nak aku nyatakan kan sini AKU X PREGNANT LA.heheheh..baju yg aku pakai tu mmg jenis kembang semangkuk.ekeke...sekian harap maklom....

14 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

byk ye gmbr.....

eh cm mn kita x tau ada open house kt nibong tebal nih...hikss...

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

mesra camera betul ayah damia :p

waaaa nana beraya sakan ekkkk!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaa syiok open house..plg best mkanan..hehe..erkk nana peknen ke? ler xtau plak..haha..ye la xkan nk heboh kan":D

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe..sebab kaki bgambo kan..harus la byk posing2.hehe..dia ada banner merata2 la announce open hse tu

kak ayu-mesra hapa seme muke xsemeggah myampah tgk

kak suziey-owh tidak!!!!!! mmg baju tu dia jenis kembang nmpk mcm peknen.hhuhu..xmau dah pkai bj tu lagi hahahah

SyaNa said... [Reply to comment]

wey bile nk repeat ajak aku dtg umah??
aku nunggu jek ni
moekekee

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe..ntahnye mgu ni penuh ngan undangan bile ek?ehehe

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik..hik.. macam2 aksi ya

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

hiks...baru nak tegur tadi..ingat peknen dalam diam2...oo..rupanya baju tu kembang.....syoknya raya umah YB...

Nana said... [Reply to comment]

rina-tu la amrul mmg jenis gitu suke sgt wat muke klw amik gambo.puas nk suh serius.

ibu damia-ekeke..tu la pasal bj tu kembang klw posing dari sisi sure nmpk mcm peknen.bukan raya umah YB tp dia wat tu kan dewan org ramai

aZuRa AhMaD said... [Reply to comment]

best tgk..masing-masing ceria jaa....

zh-ena said... [Reply to comment]

nana pregnant ker..tahniah..tak perasan plak nana pregnant sebelum nie..tahniah

Nana said... [Reply to comment]

kak zura-hehe..amrul mmg suka wat muke

ena-eh..mana ada pregnant la..hahhaa...baju ni jenis kembang semamgkuk ramai yg tego pregnant ke time pkai bj ni hahahaha...

wantie said... [Reply to comment]

banyak nyer XTVT raya ko nana...

Tak kisahla, ko mengandung ker idak.. aku tetap suka nengok photo photo yg ko snap ni...

ceria meria rasanya..

Nana said... [Reply to comment]

wantie-eheh..mmg braya sakan thn ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...