MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 5, 2009

bukan la open house sangat

ari rabu lepas aku xkeje, tengahari tu amrul call ckp suh msk apa2 kwn2 dia yg dtg keje kt KL skali ngan dia aritu nk dtg braya.so aku pun masak la mehun sup, kek coklat & puding laici.xde la open house nama nye ni..orang jauh request nk makan kek coklat kan..so aku sbgai tuan umah xmau la menghampakan permintaan orang..heheh...

hasil air tangan aku
tetamu..deah sesat xpe dia special guest.ekeke...
anak tuan umah hehe...
bila aku dah amik2 gambo baru pasan gambo aku xde..hehe..xpe la sebok sgt xdan amik gambar sendiri

kepada sapa2 yg rasa diri dia dijemput aritu kan..aku pun xtau la bila nk repeat ni, tiap2 minggu penuh je ngan open house so mcm mana??hehe...tp lps2 raya pun ok kan?hehe

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

ko buat open hse yer..nnt aku turun KL aku nk mkn masakan ko bleh?heheh

ira_kecik said... [Reply to comment]

bestnyer....cam sedap jer kek kolat ko tu..... mintak sikit?

SyaNa said... [Reply to comment]

wey bile nk repeat??
*toing*toing*

Liana said... [Reply to comment]

wa...wa... Bila nak jemput kita pula... hehe

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

kami pun byk jemputan .. rezekie ;-)

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

nana....sory tak dpt dtg....ble nak repeat? buat la ari minggu...senang nak dtg....pastu bgtau awal2...leh kosongkan tarikh tu....almaklumla...ai ni buzy mengalahkan menteri....hahahhaha

FIESYAH said... [Reply to comment]

kenyang org dtg umah u...mesti sedap mkn hasil tangan tuan umah ni...

Nana said... [Reply to comment]

gie-ehehe..bole aje..klw trn kl gtau la

ira-eheh..tu kek cokelat mmg peberet kwn2 amrul asal nmpk muke aku je tanya kek coklat

syana-eheh..ntah la wei mgu depan penuh open hse..camne tu

kimm-ehe..insyallah...

atie-ehehe..tgk keadaan la xtau la sempat ke tak nk repeat bulan raya ni banyak nau opn hse nih

syah-eheh..ala bukan terer sgt msk pun..blasah je tu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

pandai masak ye nana ni...tak jemput ore jb ke? (macam la boleh pergi)

Nana said... [Reply to comment]

aih..ibu damia segan la xde la pndai msk sgt simple2 bole la hehe

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

waahh bestnyoo pandai masok..bilo nk pandai jugok ni huhuhu

wantie said... [Reply to comment]

kek coklat????? pebret aku tue...

Kalau dekat, awal awal lagi aku terjah rumah kau...

UnGu VioLet said... [Reply to comment]

meriah nyer.. suka tgk gambar2 open house.. makanan semua best2 kan..

zh-ena said... [Reply to comment]

rajinnya buat kek

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waa buat open house ke..emmm sama la kita .full je weekend:p

Nana said... [Reply to comment]

eli-eheh..tgk je buku resepi sure jadi heheh...

wantie-peberet ke?kita dah slalu wat ni xbape dah nk mkn kek buatan sendiri

ungu violet-eheh..tau xpe klw g open hse mmg mkanan seme..maveles blaka

ena-eheh kek tu la trademark kita klw kwn2 dtg braya mmg ada la kek tu.

kak suziey-bukan la opn hse sgt..wat utk kwn2 amrul yg dtg dr jauh tu hehe

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. kek tolat laa... maveles gitu..

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

nana....
sowi ek xdtg ritu...
antr ank buah aku kt hostel die...

Nana said... [Reply to comment]

rina-hehe tu kek mmg wajib ada tiap kali wat mkn2 or raya

shiera-xpe wei..aku pun wat lst minit aritu

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

sempat tu masak mcm2...
siao ada kek lagi :p

Nana said... [Reply to comment]

kak ayu ni xpress punye masak.kek tu time hidang panas lagi sebab baru siap.hahaha..mmg mcm robot aritu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...