MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 13, 2009

Convo@UIA

Ahad lepas ktorg g UIA convo adik aku (bawah aku).dia amik Bachelor Of Urban And Regional Planning (Honours). Dia ni mmg genius skit kira paling pandai dalam family la..orang lain takat UITM je..hehe..

Dah la parking jauh gile ka ats bukit menonggek aku menolak stroller damia.dari kul 8-12.30 baru balik gile nye panas UIA nih.Tahniah la kt adik aku akhirnya abes juga dia blaja.mmg kebangaan ma & abah dia ni.



congrats bro!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

Selamat Bergraduasi buat adik sis..hehe

lia said... [Reply to comment]

biler ko ckp adik ko ni pandai dlm family, aku assume pompuan tp biler tgk gambar... terkejut den....

serius tahniah la kat adik ko sbb aku rasa susah mmg serius pandai la kalau lelaki... boleh xmcm 2 aku pk he3...

zh-ena said... [Reply to comment]

tahniah la kat adk nana tu erk

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahniah utk adik nana yer....

[-suziey-] said... [Reply to comment]

congrates to adik nana..amboih menonggek tolak stroller..hati2 sket..ekek:p

mama_umar said... [Reply to comment]

tahniah utk adek ko nana, semoge nnt damia folo uncle die,or lebih teror okeh :)

wantie said... [Reply to comment]

tahniah utk adik ko yer. Tamat juga dia belajor yer...

eh eh.. sempat lagi ko pakai topi tue yer...

tingat aku masa konvo dulu...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

congrats
ehehehhe
ye ker uia lebih bgus dari uitm?
nope.
certain2 courses jer nana
sama jer dgn lenlain
klu nak thu
english foreigner student kat sini
cam hampeh
nk2 klu engineering
apepun
congrats again tuk adik nana
klu convo ari senin
boleh ler kita jumpa lgi
ehehehhehe

Nana said... [Reply to comment]

marziey- tq

lia-hehe..aku tau ngape ko fikir mcm tu skang pompuan lg ramai dr lelaki time konvo tu best student pompuan & mmg ramai pompuan dari laki aritu

ena-tq

ibu damia-tq

kak suziey-hahah..hati2? xde apa yg di hati2kan..ekekek

zt-masin la mulut ko amin..amin..

wantie-tq wah tekenang zaman silam ek.hehe

ayu-hehe..yeke?

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ya betul!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...