MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 19, 2009

damia..damia..

Sebelum aku cite kan aktiviti aku ari sabtu & ahad aku tak sabar2 nk share ngan korang satu kisah lawak yg jadi kat damia.

Ari sabtu lepas, balik open house makcik deah kt putrajaya, deah ajk lepak2 umah dia.aku mandi2 kan damia siap2 pastu nk tlg2 deah masak damia cakap “ma iyak” (ma, berak)aku cakap alamak…abes la..pampes tu je yang last, org dah mandi siap2 dia bole berak plak.Dah tu deah ckp xpela tunggu pas makan baru balik,tp sian plak dok tperap lelama dlm pampes damia tkt dia xselesa, nk g bli pampes malas plak sebabnye dah la umah dia tgkt 4, kedai plak kena nek kete klw nk pegi.

Skali deah kuar ngan idea gile, dia suh pakaikan damia spende dia sebab deah kan kecik skit dr aku.hahaha…dah tu dia amik pad lekat kt pantis & pakaikan kat damia.wakakaka…aku time tu dah gelak2 sampai menangis si deah plak gelak2 smpai nk terkencing.Xabis dengan tu dah pakaikan spenda deah longgar plak deah amik pin kasi pin ketatkan spenda dia,hahaha…damia tgk pelik je.bila dah siap2 pin tgk2 pad tkuor plak..mmg kompom bocor la klw damia kencing.

Last2 deah ngan gamblenye ketuk pintu jiran sebelah Tanya ada pampes x?hahaha…kakak tu siap bagi 3 keping, aku ckp aku nk bli satu je emergency, tp kakak tu suh amik je xyah bayar2 adoila…lawak gile tertonggeng2 aku gelak mcm nk pengsan.hehe…sian damia ikut je apa ibu dia buat.hehe…xpela aku kasi damia praktis pkai pad nant 14,15 thn lagi aku akn cite kan kt dia kisah pertama damia pakai pad.ekekekek…..

sian damia..kena dera ngan ibu+cik deah ekeke..



seb baik ada org baik ati bagi pampes
p/s: moral of the story, lenkali nk g jalan2 bawa pampes banyak2 hehehe....

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Liana said... [Reply to comment]

nana... hahahaha... sampai hati ko yer... sian anak buah ku itu! nak kena ibu damia nie... Damia sayang...nanti auntie jumpa ibu damia...auntie babap dia yer...

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

ya rabbi.....nana!!!!!!!!!!!!! nape wta damia cam tu...tergelak atie kat opis ni.....pst deah.....cantek spender mu...hahahahahhahahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

lawak la nana..ingtkn damia pki lampin td..cz tgk gmbr dlu b4 bc citer...ekekke..awat tk bw spare ke mmg dh abis langsung pampers kt umh??

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

adoiiiiiiiiiiiiiii .. mmg lawak ler nana nieh .. mmg kes emergency beno nieh ;-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

macam tu punya idea pun leh terpk ker????siannnn damia....lawak giloss lah nana punya idea ni...

Nana said... [Reply to comment]

kimm-hehe..klw umah membe tu ada lif mmg dah pegi dah bli pampes masalahnye nk trun naik tgkt 4+dokong damia ahaha..mmg xsanggup.

atie-haha..xtau la deah la nye idea gile ni.dia mmg bengong skit hahahah

eryn-time g open house tu mmg bawa spare pampes.so bila singgah umah deah tu bajet dah mandi n pakai pampes tu sampai balik la tiba2 plak damia berak..hahaha tu je pampes last bawa spare g jalan2

kak diana-ekekek..tu la emergency kes ni.seb baik jiran deah jaga budak so adala spare pampes kt umah hahaha

ibu damia-hahah..tu bukan idea kita tp idea si deah.kita dah puas fikir mcm mana nk buat

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

k.nana...
wakakaka..xthn nk gelang tonggeng2 ni...ksian damia...jd bhn ujikaji ibu n cik deah dia...adeh la....msuk wolrd book of record..bdk plg kecik pki pad...

sricahaya said... [Reply to comment]

hahahaha..si damia diam je plak tu dipakaikan macam tu yer..

Nana said... [Reply to comment]

qis-hahah..tu la pasal mmg lawak la.akak lagi la gelak sampai nanges2 smpai kuar air mata.

sri cahaya-tu la pasal damia diam je lawak plak tgk muke dia xbersalah tu

zety said... [Reply to comment]

hahahahaah,kasik aku gelak guling2 nih..muke damia mmg innocent gler..gilelah entry ni brani mati tunjuk panty cikdeah,hahahah

~ana~ said... [Reply to comment]

hu3x..sian nya damia kena dera dgn ibu dia..

Nana said... [Reply to comment]

zt-ekeke..tau xpe weh aku ni sampai nk pengsan dok gelakkan damia

ana-hehe...xberniat pun nk dera ana, ekekek...tp bila dah buat mcm ni baru tersedar kita dah mendera damia.hahaha

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

lawak la korang nih. sian damia... nasibla masih x memahami. tu la dia kalo bapak jauh... mak main sental jek. kakaka...

lawak..lawak..lawak..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahahah giler lawak..sabo je la..hehe..pnh gk jadi kt kitorang..malu jek:p

SyaNa said... [Reply to comment]

hahhaaa adoi la
mmg lawak la wey
sian aku tgk muke damia tu
muke berserah jek nasib diri
mokekeee

Nana said... [Reply to comment]

camar putih-hahah..cite sama ayah damia pun dia gelak

kak suziey-heheh..sian plak kat damia diperlakukan begitu.hahaha

syana-tu la pasal damia kan mcm xde perasaan je org buli2 dia gitu hahaha

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

addddooooiii la.. sakit perut aku duk tergelak sorang2 dpn pc ni.. sian la damia.. ikut je idea ibu + cik deah dia.. hik..hik..hik...

Nana said... [Reply to comment]

rina-ehehe...kita lagi la aritu gelak sampai nanges2 hahah

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

haiiiiih la damia, nasib la kena buli dgn ibu dia :p

lia said... [Reply to comment]

kah3 gelak goleng2 aku baca kes ko ni.. kesian damia kena niaya dgn korang...

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

adoiii laa.....

sib baik damia girl klu bb boy ape kesnyeee pki pad akakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...