MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 15, 2009

hAPPY bIRTHDAY aMRUL!!

Arini bezday amrul yang ke..26 heheh sure ramai xcaya kan umur dia 26.sebabnye ramai dah cakap ingt 28-30 gitu hahaha…tua sebelum usia.oleh disebabkan arini ari keje so mmg xdapatla nk celebrate sesame…Jadinye aku dah celebrate bday dia in advance masa 5.10 aritu time dia last day keje kt KL.meh aku cite skit mcm mana aku wat seprise kat dia.

Pas magrib ritu aku ckp kat dia tlg block time awk dari kul 8-11 tau.dia ckp nape?aku ckp saje nk jalan2 heheh..pastu bila dah siap2 aku amik kunci kete tros dok kt seat driver.dia pelik je..heheh aku ckp xpe biar saya drive awk pegang damia.aku drive xbgtau nk g mana.pastu aku dgr dia ckp ngan damia “ibu nak bawa kita g mana ni baby?” hehehe…

Last2 aku bawa la amrul g kat Restoran Cosy Place berdepan je ngan opis aku.dulu aku dah usha kedai ni mmg lawa & menarik ala2 english style deco dia,tp lom try makan lg.so aku tawakal je la doa2 makanan dia sedap.heheh…

Yez! Mmg puas ati makan kat sini dari segi makanan, service, food presentation & environment aku bagi 5 star la.bila dah abes makan aku panggil waiter tu suh bawakan kek.amrul leh sound aik?xkenyang2 lagi ke??aku ckp la tu syarat la kan bezday harus ada kek.hehehe…

Kepada Koperal Mohammad Amrul Fazlee, kalau awk baca blog saya ni kan saya nk wish HAPPY BIRTHDAY…saya & damia sayang awk sangat! MUAH!!!

lawa tak tempat ni?
Menu:spageti, hainan chicken chop, carrot cake, ice lemon tea & soya posing jangan xposing



18 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

hepi besday buat hb ko yer..

kesian kt ko yer psl PJJ ngan hb kan..:D

Nana said... [Reply to comment]

gie-tq..huhuh...tu la nak wat camno kan..dah naseb badan dok bjauhan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

happy birthday to ur hubby...

lawa betul tempat tu...mesti ur hubby suka kan...tu dalam gambar bila lak damia tidur tu?

Liana said... [Reply to comment]

selamat hari lahir buat en. hubby puan nana...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

heppi bestday hubby nana .. wahhhhhhhhh muda lagi rupanyer .. tp muka dia nmpk matured gitue ..

zh-ena said... [Reply to comment]

selamat hari jadi utk suami nana

[-suziey-] said... [Reply to comment]

happy besday koperal amrul :D
sedap la plak tgk menu2 itu..smpai tertido2 damia:D

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

happy besday to koperal... jg wife n anak bebaik ek. biar berjauhan tp kasih sayang tetap erat terpatri. :)

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

hapy besday koperal amrul.....bestnye dpt wife gini ye koperal...wat seprise gitu....wish u panjng umo, murah rezeki n cpt2 dpt duk same2...takmo jauh2...sian nana....hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

ibu damia-tq hehe mmg dia suke kembang kempis lubang idung kena seprise ehehe..damia tido time nk blk tu

kimm-tq on behalf amrul :)

kak diana-hahah dah agk dah sure ramai ckp gitu

ena-tq

kak suziey-tq hehe..

camar putih-tq..yezza mmg btol biar bjauhan tp ksh sayang xjauh heheh

atie-tq hehe..terharu plak dengar ucapan atie ni hehe..

p/s: kita dah dapat kad jemputan semalam.tq ek.insyallah klw xde hal kita dtg

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

hepi birthday utk somi nana :p

cantik la tempat tu nana, damia tu tertidow kekenyangan ke????

SyaNa said... [Reply to comment]

hepi bday koperal amrul :)

korg ni mmg pandai buat seprise

Nana said... [Reply to comment]

kak ayu-tq.ehehe..ahh..seme dia makan smpai tertido kekenyangan

syana-tq.eheheh...aku xleh lawan amrul la dia tu mmg penuh ngan kezutan eheheh...

mama tisya said... [Reply to comment]

happy busday to ayah damia...mmg romantik & cantik la tmptnye...kita pn tktau lg nk p mn ni utk busday hubbyku esok

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

happy besday utk hubby nana... ish muda lagi tu.. hik..hik..hik.. semoga kekal bahagia hingga keakhir hayat.. insyallah

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tq hehe perah otak cepat fikir nk g celebrate kat mana

rina-heheh..ahh mude lagi kitorg sebaya.tq....amin2

mama_umar said... [Reply to comment]

sungguh cosy restoren tu mcm name die,aku tgk mcm nk tdo jek,heheh

Nana said... [Reply to comment]

zt-eheh..mmg cosy weh sampai damia pun tertido heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...