MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 9, 2009

ngidam ke?haha...

Semalam pesal ntah tiba2 tekak aku nk jadi org putih plak..nk makan macaroni dah lama gile2 aku xmasak menda ni.lama sgt time open house time kau ank dara dulu aku buat.aku rasa ni angkara g open house deah aku xpuas makan macroni umah dia wlpun aku refill 2x! hahah…aku ni kalau dah tingin nk makan tu mmg xdan2 dah nk tunggu tros aku buat gak time tu.haih..lain macam ke ngidam ke?haha..no..no..jgn wat spekulasi liar…tp peod aku dah lewat ni.ehehe..xde kot.hahaha…

Jadinye resepi aku dah lupa so aku main taram je buh bawang putih+bawang beso+cili kering+cili sos+tomato sos+daging hancur.aha…settle jadi pun juga walaupun resepi main taram.sebungkus aku wat utk umah aku (ye la kan ramai adik2 aku lagi) bila tgk macaroni tu dah kembang ingatkan xabes hah! umah aku tu xde apa yg xabes eekeke…licin..settle..hahaha…sedap kot??haks pahsan puji diri sendirik.

Tak sangka plak aku damia tersangat suka ini macaroni.sampai semua orang dia minta adik2 aku kt umah tu ada 5+pinggan mak aku+ayah aku ha..ada 7 pinggan dia gilir sorang2 dia g minta.hehe…


15 ribu orang memberikan idea bernas:

zh-ena said... [Reply to comment]

biasanya mcm tu la kan..klu kita msk campak2 nie confirm sedap

SyaNa said... [Reply to comment]

nnt nk buat la macaroni goreng
asyik sup jek bosan gak

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

sekali sekalai ngidam okeh jer .. janji makanan tue habis nana ;-)

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

kak..menyelerakn je nmpk macaroni tu..erm..teringin la plak..trus jd lapar ni...hehee

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

sib baik ada yg minat nak mkn.. klu kt umah kita.. mau tak mkn dah.. sebab masing2 jakun tak pernah mkn macaroni.. kita sorang je yg duk balun semua

azrina said... [Reply to comment]

ok la tuh..sedap la tu nana masak..isk rasa mcm wat macroni gak la..lama xmakan nie...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

makaroni ni memang sedap tambah2 kalau tangan yg masak tu pun memang power org nya......we all satu family suka makan makaroni bakar....bubuh cheese banyak2 lagilah delicious..

p/s: peod dah lambat??????hahahaha...

Liana said... [Reply to comment]

Tak pernah masak macaroni... Takut tak sedap...hehehe... Apa salahnya kalo mengidam pun kan... Tambah ahli keluarga!

lia said... [Reply to comment]

errrr kot ngidam apa salahnyer kan theheheee...

~June a.k.a UmmyImran~ said... [Reply to comment]

Dapnye...

Mula la june pun nk ngidam jugak ni...ahahahaha...

Peot lambat? jeng jeng jeng... ;p

ada gud news tu share2 la yer ;p

[-suziey-] said... [Reply to comment]

skali skaala mkn western sedap gk..emm xpnh algi buat macaroni..slalu spageti..jemu dh..bole try resipi nana la buat macaroni..hahaa..wlaaupn resipi yg sempoi..hentam saejla..ekek;p

atty's said... [Reply to comment]

nampak shedap ar nana..

PHiRa said... [Reply to comment]

sofea pun suka sgt macaroni goreng ni...mmg senang je kan nak masak...main campak2 je...hehhee

aZuRa AhMaD said... [Reply to comment]

sodapnya...tingin nak buat......

mama_umar said... [Reply to comment]

agaknye adik2 ko pon tekejut dgn ngidam ko ni haaa..sodap tu..heheh,(hrp2 ngidam btollah wehh)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...