MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 15, 2009

Ni baru btol2 Surprise!!

Heheh…tengah2 aku taip ni kan aku dok sengeh2 sebab nye…aku dah berjaya melaksanakan secret misision aku.nak tau apa menda?

Semalam aku msg kawan amrul, AMIR minta tlg blikan kek & tlg wat kan seprize kat amrul.dia ckp ok..pastu aku pesan kt dia nant mms gambo2 amrul diseprise hahahah…ni aku baru je dpt gambo2 utk dishare ngan korang.(eleh macam artis je mcm ada org nk tgk hahaha…)

Ni jela yg termampu aku buat utk btol2 seprise kan dia.klw nak buat mcm mana dia buat time bday aku tu xmampu la aku kot..eheheh..dia sanggup naik moto dari kluang ke KL semata2 nk celebrate bday aku masa bulan 6 lepas.huhuhu…tu yg wat aku rasa terharu sgt2 & kena balas seprise kt dia hahah..

Amir oleh sebab kau dah tlg aku, so aku nk tlg ko plak pomotkan biz no, pada sape kengkawan nk tau detail korang bole masuk blog amir tgk la apa yg menarik kt situ ek.tq weh sebab ko sudi jadi rakan komplot aku! Hehehe..SUKE!!!

hehe..suke ek kena surprise yang??




p/s: yang, sorry ek ritu awk bagi saya kek Secret Recipe tp saya bg awk kek biasa je..ala lagipun kt Kluang mana ada Secret Recipe kan?ekeke...tunggu nanti awk balik la saya banje kek SR ok...

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

surpriseeeeeeeeeee.....nasibaik bkn nana yg p sana...ehheheheheh

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

gigih ko mengcreate idea mensurprisekan laki ko ek. hihihi...

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

bagus2....betuah ayah damia,....suke ye dpt kek seprise

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

ok apa ..ada member utk plan bg surprise nieh menjadik .. he..he.. tue yg enyum simpul jer tuan py badan ;-)

SyaNa said... [Reply to comment]

wey syok aku baca
aku pn sengih sorg2 neh

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik..hik.. surprise... wah..ske erk.. dpt kek surprise dari bini tercayang

ira_kecik said... [Reply to comment]

walaupon kek biasa tapi surprise tu yg amat bermakna kat dia tol tak? tanda ko ingat kat dia ka... happy birthday ayah damia....

p/s: nana, birthday amrul 15 oct ke? kalau betul sama lah ngan aku nie.....

UnGu VioLet said... [Reply to comment]

surprise!!! so sweet..

ramai birthday oct nie kan.. mar 17th nie nnt...

wantie said... [Reply to comment]

wale wale... sonot betul ko yer dapat surprise usben...

Happy b'day buat usben ko. lepas ni makin sayang ler dier kat ko yer...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

beb
ur hubby keje airforce ker?

MaMa ZuRa said... [Reply to comment]

bestnyee dpt kek surprise cam ni..happy belated bday ye ayah damia.. :)

Hezesuze said... [Reply to comment]

mesT amirul hepi + syahdu coz wife kesayangan dia wat surprise kt dia...

akak pn turut gumbira...yehaaaa!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

walaupun kek biasa2...yang penting cara nak suprisekan tu penting....mesti ur hubby akan ingat sampai bila2 walaupun sambut tanpa nana & damia disisi...............

zh-ena said... [Reply to comment]

mesti suami nana tak sangkakan

Nana said... [Reply to comment]

eryn-eheh tu rancangan awl tp bila fikir2 balik susah sebab jadual keje dia xtentu payah plak kang nk wat seprise

camar putih-hehe..puas gak la fikir sebenarnya..mcm2 idea tp ini je yg termampu dilaksanakan

atie-ehehe..bertuah ye?ahaks..

kak diana-hahah tu la pasal lawak je muke tersenyum malu2 kambing ekekek...

syana-ehehe...ko pun sengih2 ek hehe..wat la gini gak nant time bday syarul heheh

rina-eheh..ritu dia wat kita seprise ni kena balas balik

ira-hehe btol2 harga kek tu tak penting janji ingatan kita kat dia tu.aah la weh bday dia 15hb sama ko ek happy belated bday ira..

mar-happy birthday ek.heheh

wantie-eheheh...tu la sebabnye aku rasa gitu time dia wat seprise, rasa makin sayang aku rasa sure dia pon rasa gitu gak heheheh

ayu-dia bukan airforce dia tentera darat tp bahagian udara.heheh..faham x?

zura-tq..hanya org yg penah kena seprise je tau mcm mn perasaan di seprise heheh

kak heze-ehehheh..ye kot xtanya plak apa perasaan dia semalam tp dia ckp tkezut hahahah

ibu damia-yes btol2 tu pasal kita nk wat something yg dia bole ingt smpai bila2 wlpun xdpt celebrate sama2

ena-hehe..mmg tak sangka pun baek punye plan..heheheh

mama_umar said... [Reply to comment]

sooooo sweeeeeeeeeeeeet ;p

lia said... [Reply to comment]

muda g amrul ek, ingt baya2 aku...

mesti dia shy2 cat tu he3 sweeet sungguh korang...

Nana said... [Reply to comment]

zt-heheh sweet ke?ahaks..

lia-mude lagi weh ktorg sebaya.bukan takat shy2 cat dah beso skit dari cat, cipan ekekek...
ni la caranya nk tunjukkan kasih sayang aku, ye la nk tunjuk depan2 jarang2 jumpe kan..heheh

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ooo
phm2
ehehehhe
tnyer sbb overall dia pakai tu mmg sape2 keje kat aviation jer...
happy birthday tuk somi!
ekekeke

atty's said... [Reply to comment]

selamat hari jadi ayah damia..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe..yup dia mmg keje bahagian aviation.tq

kak aty-tq kak..

reen said... [Reply to comment]

epi belated besday tuk ur hubby..
pndi brpakat wt surprise ye..

a.ah ye..ur hubby kt kem kluang kn..muka pn mcm familiar jek..:D

reen said... [Reply to comment]

kat kluang x de kek secret recipe la..sedap ke kek kt sinun?

biasa beli kt milky kek house..sedap2 gak la..

Miss Bluepinkiey said... [Reply to comment]

suda bace..:..
sweet sgt2..hadiah dari seorang isteri kepada suami..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...