MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 6, 2009

open house kawan2

hah banyak gile dapat jemputan open house kawan2.ok aku mulakan dengan ari jumaat.eheheh...

Jumaat: ni bukan la open house tp tuan umah jemput kwn2 opis lama dulu, kira mcm mini reunion budak2 PJS la ni..tq kepada tuan umah kak anis, damia dpt duit raya+baju skali.sodap gile lontong aku tambah 2x hahah..sila jgn gelakkan aku klw muke aku nampak pelik sebab aku pkai shawl tu :) & sila abaikan rambut damia yg tak terurus tu.ekeke...
Sabtu: lepas g jalan2 the curve g umah hani kat Damansara, pun bukan open hse sgt just invite kwn2 rapat aje kata tuan umah.sgt sedap mehun sup & paling spesel satey samuri sanggup tunggu xmau balik sebab sate blom sampai..haha..tq hani&afzal..lepas umah hani patut g gombak tp amrul tlepas jalan malas nk patah balik tros balik.sorry farah xdtg umah kau
Ahad:gerak dari semenyih tido umah MIL, g singgah raya umah membe amrul kt semenyih pastu bedesup g subang.5 tol aku tempoh smata2 nk g umah ko ni deah..eheheh...
ekslusif di blog aku aje..gambo deah & tunang tersayang yang damia dok usha2 nk ngorat aritu.ahaha..btol la damia ni dia bole buat posing2 menggoda sambil usha2 wan tunang deah ni.aahah....dia tau wan tu ensem kot deah.ekekek...
pas blk umah deah g umah wani kt keramat & malam g bangi umah membe amrul gambo ilek..sebab dah penat malaz dah nk bgambo.heheh
pergh..gile babas banyak tol makan..aku blom timbang lagi ni pas raya ni uwa!! riso plak aku sure mencacak naik ni kan.eheh...

15 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahh...byk betui undangan yer...best2...

wantie said... [Reply to comment]

wei... jelesnyer, dapat banyak undangan umah terbuka. mesti ko takut nak timbang berat.

Ala... belasah jer, lepas ni puasa balik. posa 6, posa qada & posa sunat...

sure berat ko akan turun mendadak punya..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

bulan syawal ni penuh dengan undangan open house jer kan...kita pun sama sampai satu hari 7 buah rumah sehhh....

tapi betul lah cakap nana...badan naik tak sedar ni...hari tu ayah damia dah tegur kita kata badan dah naik......huhuhu...tgk badan nana maintain jer tu..

zh-ena said... [Reply to comment]

ena abis jea bulan syawal baru nak timbang..skang nie takut nak timbang klu timbang abis runtuh bumbung umah ena nnti heheheheheh menjerit sbb terperanjat tgk angka yg mencacak2 naik heheheheh

Dj Epoi said... [Reply to comment]

Walaweiiiiiiii


Seronok dapat makan2 nih huhuuuuuuu...

SyaNa said... [Reply to comment]

wey nape takde org jemput aku
hahahaa poor me
ok pe tukar imej ke shawl :)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

PJS tu sekolah kt PJ sblh asunta tu ke? kalu ye same la kita..sy sek rendah kt situ..tp setahun je:D

FIESYAH said... [Reply to comment]

syah pun x mau timbang...x rela...wakahahahah

Nana said... [Reply to comment]

zura-tu la pasal mmg banyak tu la xde masa nk wat open hse time weken

wantie-ehehe..tu la asik makan..makan..& makan xcersise haram nak buat...ekekek...

ibu damia-ehehe..dahsat tu klw shari ada 7 umah sure umah ke-4 mnm air je perut dah full ekekek...tp xpela raya stahun skali je..stahun skali je rasa open hse.ekekek...

ena-hahah..tau xpe..malas nk timbang biar la..heheh..

dj epoi-heheh..mkn pree mmg bez weh.

syana-ehehe..xpe ko tgu je mgu2 ni & mgu dpn sure ramai jemput tu.

kak suziey-eheheh..PJS tu nama opis lama bukan skolah ekekek...

syah-hahah..tu la pasal takot pun ada nih nk timbang

niza said... [Reply to comment]

tgk mknn jek dah kenyang rasa...mau blk umah pengsan...ehehehe...

atty's said... [Reply to comment]

palin besh..ade mcm2 menu..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

wah syok gile..eli xde jemputan open house lg ni..nana bila nk jemput ni heheh

Nana said... [Reply to comment]

niza-klw byk sgt umah dlm satu ari mau pengsan jg gamaknye hehe

katy-hehe..tu la pasal..seme nye kena try amik sikit2 hehe

eli-tunggu la mgu ni ramai la jmpt tu.aih..kita penuh jadual weken ni& weken mgu depan mcm xde harapan dh nk wat open hse ni heheh

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. sesi makan.. makan..dan makan ya nana

Nana said... [Reply to comment]

heheh rina tu la makan aje adoila takutnye bapa la lemak naik ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...