MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 20, 2009

pepel day

ari ahad lepas sebelum g umah membe amrul kt setiawangsa tu saje g amik gambo jap.bawa damia g kat puncak setiawangsa tempat ibu & ayah dia suka dating dolu2..ekekke...







18 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

cantik tpt nie kan..korang pon cung! kaler feveret aku gak nih!hehehe

kalau aku dok dkt situ harus aku terjah utk mengasah skill!hahaha

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hohoho disitu tpt korang dating dulu yek..ekekek:p

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

Suke that color..

momguess said... [Reply to comment]

cantik nyer pepel gitu kan
korangs mengimbau kenangan dolu2 lah yer

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

pecah rahsia suka dating kat situ...

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

wowwie..lawanya purple..time ni nk ujan ke nana?mcm mendung je awan tu

~~ciklinn~~ said... [Reply to comment]

nana aku datang ni... hheehehh

lam akau tak menjengukk ni.... takper aku akan selak dah terus selak entry2 lepas yo..

vavavavav sgt comell hokeh ibu anak sedondon pepel....

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

comelnyeeeeeeeeee.......

FIESYAH said... [Reply to comment]

amboiiii...bawak Damia mengimbau nostalgia ye...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

pepel2 dah sedondon ..sempat buat photoshoot yer .. heh.he.. mmg kaki posing baik jer damia tue ;-)

SyaNa said... [Reply to comment]

amboi tempat dating kt puncak bukit
mmg romantik abis la ye
feeling2 bercuti di gunung
heheee

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

wah k.nana..
meriahnye sedondon....best2...best...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

alahai.. tomey2... hik..hik..hik..

Nana said... [Reply to comment]

gie-klw aku ada kamera mcm ko sure aku pun ngasah skill hehe..ni pakai kamera cabok je..

kak suziey-ehehe..saje mengimbau kenangan lama

marziey-hehe..ni mmg peberet kale kita

momguess-eheh..saje spent time together2, ajk damia tgk tmpt dating hehe

biu damia-ehehe..xpela kot2 pasni sape plak nk g dating dah tau dah tmpt rahsia hehehe

eli-ahh..mendung skit tp xujan pun smpai sudah

lyn-tq weh..selamat kembali hehehe

atie-ahaks...kembang jap ibu damia ekekke

syah-hehe..bg damia tgk tmpt ibu & ayah dia bercinta

kak diana-ehehe..tu arr seb baik ayah damia sporting tlg amikkan gambar tanpa banyak bicara ekekeke

syana-agk2 xmampu g cuti kt gunung dok sini je ckup ekeke...mlm2 lagi romantik nmpk cahay alampu aih...

qis-eheh..saje tiba2 gatai nk sedondon

rina-sapa yg tomei?anak ke mak?ekekeke

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

sgt suka tgk org pakai kaler sedondon, hepi famili jek rasa :P

ibu_umairah said... [Reply to comment]

amboiii......time berposing!!!!!dekat ukay perdana ke ini?cantik tempat dia

Nana said... [Reply to comment]

kak ayu-hehe..saje je suka2 bukan banyak pun ada kale sedondon anak branak ni.raya aritu je baru stat sedondon hehehe

ibu umairah-bukat kat ukay perdana, kat puncak setiawangsa ni tempat tersorok orang xtau ni heheh...

lia said... [Reply to comment]

ko bley bagi derection skit nk p tmpt korg dating ni x psl aku ckp dgn Mr Fallah ada tempt pemandangan lawa, dia soh tnya ko, teringin nk bjiwang la kot keh3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...