MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 6, 2009

sabtu@subang& the curve

Sabtu lepas aku ajk amrul g tgk air show kt subang airport. Semangat ktorg ni gerak dari umah kul 8.30, yela dlm tv kata show start kul 9.00 sampai je kt jalan nk g terminal 3 tu pergh..gile punye jem.skali amrul kuar balik masuk highway lalu ikut jalan blakang sg.buloh-shah alam tu.amrul benti kete kt area subang perdana kira dekat la ngan airport, klw g smpai airport sure jem nye kan so tgk dari jauh je la.

Tgk ramai gak yg park kete kt parking area kawasan kdai kt situ nk tgk jet tu.hehe..ada geng.lama gile dok menunggu kul 11.30 baru jet kuor.elok je dia kuor ujan rintik2 tp show still on je.Wah!! mmg bingit skit la tinge bukan seketol je jet yg ada aritu adala dkt 10 aku rasa.mmg bez damia kemain tepuk2 tangan wlpun mula2 tu dia takut gak sebab bunyi jet tu kuat.hehe…


Abes tu kitaorang g the curve, time masuk e@curve tgk ada ujibakat mystarz LG.artis yg perform aritu AIZAT, WANA & NASHRIN.comei gile si wana kecik je orangnye. tp sblum dia start audition tu dia wat kuiz, adiah dia dapat topi LG,mula2 aku malas nk jawab tp tgk xde org pun yg tau aku jawab soklan yg last skali emcee dia badree peserta mystarz LG season 1 tu tanya LG stand for?hehe..aku pun ngan selamba nye pegi kat stage pastu si badree tu leh tanya btol awk nk jawab ni?hehe..aku ckp ahh so dia tanya apa jawapan nye? Aku ckp Life’s Good.heheh…dapat la topi LG tu..

prezen from LG.


17 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

haaha berani ko ye naik stage
syabas!!!

SyaNa said... [Reply to comment]

haaha berani ko ye naik stage
syabas!!!

Liana said... [Reply to comment]

tahniah...tahniah... Bestnya tengok jet tu...

mama tisya said... [Reply to comment]

tkde org tau ek apa itu LG..heheheheh

[-suziey-] said... [Reply to comment]

oo tgk jet tu..tp xcolor2 la asap dia kan...
senang nya soklan:p

Nana said... [Reply to comment]

syana-sebab org xramai time tu, tu pasal la aku brani hehe..

kimm-eheh..kita mmg suka tgk jet2 ni

eryn- tu la pasal lama emcee tu tgu org jawab, kita pegi je la jawab hehe

kak suziey-mmg xde kaler2 kak, wane putih aje.hehe..tu la pasal sng gile soklan tu pun ramai xtau jawab

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. skkee damia tgk jet tu ya.. klu dkt mau gak bawa mirul g tgk...
hik..hik..hik.. dpt la gak cenderahati dari LG kan

zh-ena said... [Reply to comment]

klu ena jgn harap la nak naik stage..penakut sgt

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

Besh yer..tp tak berkesempatan lak tiap kali nak pg..mesti ade hal yg takleh elak la..huhu

FIESYAH said... [Reply to comment]

syok nye dpt g tengok air show, ingatkan nak g subang p hubby x mau lah...kalo x tu leh kite jumpe..

DYLA said... [Reply to comment]

sonok la dpt jalan2...

dah lama rasenya tak ke ikano tu. lawa plak nampaknya.

lia said... [Reply to comment]

kalau ko nk tau, umah aku (umah mak aku sbnr nyer) dekat jer area airport subang 2... niat mmg nk p tgk tp kena balik kedah lak wuwuuwwwwuu sedey wooo tgk dari tv jer

mama_umar said... [Reply to comment]

best dpt tgk jet2 tu kan? cayalah nana tau LG tu ape,heheheh

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

patut la bising2 ms kt bkt jelutung ritu..rupenye ade pertunjukan udara ek...

aku p subang gak..
xjupe plak ko ekekeke

Nana said... [Reply to comment]

rina-eheh..mula2 dia takut gak bunyi kuat kan.eheh..saje je gatai2 g jawap soklan klw suh hubby idok la dia..hahah

ena-eheh..sama la ngan amrul tu dia suh kita g jawap dia xnak jawap

marziey-menda2 gini bukan slalu ada kan..tu pasal la semangat nk g tgk tu

syah-ehehe...ktorg sama2 minat tgk menda ni, ajk dia on je

dyla-sama gak la lama g ikano& area2 situ sampai nama cineleisure pon tah tukar jadi e@curve.

lia-lor..yeke ada kuar tv ke?hehe..tgk dekat2 sakit pale plak weh kena teleng tengok atas.hehe

zt-ko tau x mcm mana aku tau?ko ingt aku tau ke??sebab ada banner tepi stage tu haha..aku jawab je la main bedal je sebenanrnya ikut logik.heheh

shiera-subang tu beso weh..ko g blah mana eheh

wantie said... [Reply to comment]

nak jugak hadiah tu....

Nana said... [Reply to comment]

wantie.eheh..nak ye..bole tengok je la ek.ekekek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...