MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 7, 2009

sesi membuka hamper

Lama gile aku peram gambo ni, actually sehari sebelum cuti raya aritu ktorg dah korbankan hamper2 yg supplier bagi ni.tahun ni xbrapa byk dapat semenye ada 4 je.b4 raya ada 3 semalam ada 1 hamper tros ktorg korbankan dah.thn lepas lg bezz byk gile hamper barang2 pun gempak2

Utk berlaku adil, ktorg letak no2 kt stiap barang2 yg dah dibuka tu.so bila dah divide kan sorang dapatla 3 barang.hehe..lawak tol time memasing cabut nombor tu, no tu aku dah siap2 lipat so nasib la kan klw dapat brg yg xbez xleh kata apa la.heheh…

hamper sebelom dikorban

memasing cabut no ni brg2 yg aku dapat

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said... [Reply to comment]

bagusnya idea ltk no2. kat hamper tue .. sesama adil share hamper yer ;-)

10 said... [Reply to comment]

alhamdulllah... rezeki tu...

Liana said... [Reply to comment]

wa... bagusnya...

zh-ena said... [Reply to comment]

ramai staff kena la berlaku adil kan

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

syoknya dpt hamper!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waa syioknya dpt hamper besar..tp 3 ktul je bole bw balik..ekekek:p okla tu..dpt jgk kan:p

Nana said... [Reply to comment]

kak diana-hehe yela kang klw memasing amik sendiri sure masing2 nk yg bez2 klw ltk no xleh kata apa dah..hehe

10-tu la rezki..dari xde kan..hehe

kimm-hehe..tu la sikit sama merasa...

ena-tu la pasal, kena fair la kan kang ada yg xpuas ati ssh plak

eli-thn ni xbape siok sebab sikit thn lps mmg byk xpela dari xde lagsung

kak suziey-hehe..thn lps lg dsat2 agknye thn ni gawat skit rmai supplier tak bagi, org hint2 pun wat xreti je hamppes!

SyaNa said... [Reply to comment]

bestnye meriah kan

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. idea yg bernas gitu.. letak no kat barang2 tu.. baru adil kan :D

Nana said... [Reply to comment]

syana-eheh..mmg meriah time rebut2 no mcm nampak je no apa dlm ketas tu heheh

rina-tu la kena adil&saksama kan..hehe..

Riena @ MamaAneesa said... [Reply to comment]

wahhh best arr...dapat hamper raya....nak skit......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...