MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, November 14, 2009

2012 - Memang Bez Gile

malam tadi g tgk cite ni kt kluang mall.MEMANG BEZ GILE!! rasa nk tgk lagi skali je.ni cobaan pertama ktorg tgk wayang bawa damia skali lepas 1thn 7bln aku xmasuk wayang heheh..last tgk wyg shari b4 banakkan damia dlu.udah tu xkan nk tinggal klw aku kt KL bole la kot tinggal kat mak.sian gak damia mmg dia dah tido b4 cite tu stat dah tu kan soundnye kuat dia tjaga gak la tp xnanges pun cuma dia mcm tido2 aym.pastu dia takut bunyi kuat kan tros dia ttp muke hehe..tp suara langsung tak bunyi

dah 20 mnt tu tros dia lena ats aku.ok berbalik pada cite ni.mula2 dia tunjuk malapetaka tu pergh...rasa insaf dlm ati dok fikir mcm ni la klw ari kiamat nanti kot.sangat2 menakutkan xdpt nk bayangkan mcm mana bumi hancur satu ari nanti.nk ulas panjang2 aku xreti

dari 10 bintang aku bg 11 bintang! hehe..extra 1 star sebab bg aku cite ni mmg bez gile!
.pada sape2 yg bakal nk g tgk slamat menonton mmg xrugi tgk cite ni.mana gamba aku?xde sebab xbawa kamera pastu hanset plak tinggal kt umah

11 ribu orang memberikan idea bernas:

zh-ena said... [Reply to comment]

sama la sejak ader umairah nie tak berkesempatan nak tgk wayang lg..sbb kalau bwk umairah takut umairah nangis jea dlm panggung wayang tu..jd haru la plak nnti

tggu bila la masanya yg sesuai nak bawak nak tggk wayang sekali

Manjakusayang said... [Reply to comment]

Tq yer nana bagi idea tengok wayang widnight! Lama dah gian nak tengok wayang! Tp, risaukan Husna tu yg tak jadi jer... Tq :)

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

best ekkkk! kena tunggu dvd kuar baru dpt tgk... yaya tu kalo cite katon maula dia duduk diam

elok je damia tido... gud girl la

zura@iwan said... [Reply to comment]

besh ek citer nih..bleh gi tgk gk nih..or juz beli dvd je la..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa behavenye damia..lena trus..aman la nk tgk..ekeke:p
hmm ni yg xsabo nk tgk ni..

Nana said... [Reply to comment]

ena-eheh..tu la kita pun ni 1st tie bw damia msk wayang seb baik dia xnanges.klw dia nanges alamatnye mmg cite tu xabes la ktorg tgk

kimm-hehhe..tu la kita ni dlu mgm kaki wayang tp sjk ada ank kck mmg xpenah jejak wayang dah sebabnye susah...bila fikirkan dia mmg tido time malam kan tu yg brani nk try bawa dia skali.kot2 klw dia nanges sumbat je tek hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak ayu-ahh mmg bez kak! xpuas tgk rasanya.heh..tu la damia seb baik xnanges riso gak tkt dia wat ragam

zura-kompom pas awk tgk awk pun akn ckp bez! hehe

kak suziey-mula2 wayang stat tu dia mcm terkejut2 gak la dgr sound kuat kan kita ttp tinge dia hehe tros dia tido lena

Gieyana said... [Reply to comment]

bleh ajak si somi p nie..:)

Nana said... [Reply to comment]

gie ajak jgn xajak weh

wantie said... [Reply to comment]

masa Amirul kecik dulu aku rajin gak masuk nengok wayang ni.

Sekarang ni dah 4thn tak boleh la pulak. Dia berkawat satu panggung.

Takut ganggu owang la pulak. So aku&hb tengok CD jer la..

Nana said... [Reply to comment]

hahah..wantie.tu la dia ada umur2 dia yg ok dah beso skit sure mmg xdok diam la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...