MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 11, 2009

anak buah ke-12

semalam g tengok kakak aku baru bersalin ari isnin lepas kat Kajang.dia dpt bb girl berat dia xsure plak bape 2kg++ gak la.nama blom ada lagi.ni ada kakak aku yg ke-3 seme ank dia pompuan.klw banak lagi kuar 2 pompuan bole jadi spice girls ekeke....

sian bb ni bapaknye xsempat nk tgk sebabnye koje kt sabah.kakak aku plak lg sian sebabnye koyak banyak katanye.banak kt spital kajang, doktor muda dah tu time pale bb dah kuar dia mcm xtau nk buat apa.doc suh teran je bg bb kuar, langsung xgunting katanye.udahnye amik kau rabak banyak la terkoyak abes.eeii..ngeri dengar dia cite.

ai..sedap je kan cium bb2 kecik gini rasa mcm tingin je nk banak lagi.skali kuar je wad tu tgk damia tgh berlari2 dengan riang rianye kt luar spital tros aku cancel niat tu hahaha...


6 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

aku tang koyak tu la sbbkan aku seriau nk ngandung lg ha3 lama siot kena jahit, dekat 2jam xsilap, jahit idup2 xde bius kah3 ngeriii sei..

tp bau baby baru lahir, mula la gedik kui3...

mama tisya said... [Reply to comment]

doc muda tkde pengalaman ke...huuhuhuh...nasibaik smua slamat ye..wt nye tertinggal uri ke apa lg haru


tembam gk pp nye..best2 bau bb :-)

wantie said... [Reply to comment]

bila ingat pengalaman lepas rasa cam tak nak banak dah.... tapi bila dah tengok baby ni aku pun rasa nak banak gak.. tapi tak dak rezeki lagi ar...


kalau baby tu bukak mata lagi tomey kan..

ko tolong cium dia banyak banyak bagi pihak aku k.

Manjakusayang said... [Reply to comment]

Adoi ler...risau kalo doktor yang tak ada pengalaman cam nie...huhuhu... Takut weh! seriau! Alangkan masa Husna dulu, 1 malam tak tido terbayang2 masa bersalin. Siap boleh demam sikit esoknya...takut... Tapi... Macam seronok jer kalo ada baby! Boleh cium2! huhuhu

Ps: Nana...kena bila nampak Damia kat luar wad terus cancell nak beranak yer? hehehehe (soalan cepu mas nie)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahniah dapat anak buah lagi...kalau tgk baby2 time ni, memang geram nak cium pipi jer..ngeri tul dengar citer koyak rabak tu...nasib semua selamat..

mama_umar said... [Reply to comment]

tahniah utk kakak ko,aiyok,tu baru citer terkoyak byk kt sini aku pon naik seriau bacenye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...