MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 25, 2009

Birthday Marsha & Aqiqah Azzfar

ni ada lagi kes..tertinggal story lama dah gambar ni 3 mgu lepas.hehe..belek2 gambo tgk2 cite ni xposting.gambar ni masa birthday&aqiqah ank jiran selang 2 buah umah.mgm grand la mcm org kawin khemah sampai 3, makanan jgn ckp la..mcm2 ada kambing golek pon ada.ada cite menarik aku nk share ngan korang.

jiran aku ni dah kawin 14 tahun, diorg xde anak, 2thn lepas diorang amik ank angkat marsha nama dia, elok je marsha tu masuk umr 1 thn mak angkat dia pun pregnant..bayangkan 14 tahun tunggu...last2 bila amik ank angkt tros pregnant.ramai org cakap gitu kan..klw dah lama kawin xde ank, amik angkat mana tau rezki dpt ank sendiri.mcm kes ni la.tp menda2 ni seme rezki kan..bila2 allah nk bagi rezki kt kita, kita mana tau.

jadi pesanan aku kt kwn2 yg dah lama kawin tp xdpt bb..bersabar ek korang...jgn cepat putus asa..insyallah satu ari nanti korang juga akn rasa jadi ibu & ayah.cuma masa tu je kita xtau..

baby azffar yang dinanti 14 tahun & birthday girl marsha



10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar said... [Reply to comment]

nana,kt opis aku ni pon ade kakak tu dah kawen 15thn blm dpt anak lagi, tp die dah amik anak angkat,hrp2 Allah murahkan rezeki diorg plak kan..

lia said... [Reply to comment]

Alhmdlh.... suka aku baca n3 ni....

mcm makcik aku gak, da lama kawen amik anak angkat, Alhmdlh dpt anak sendiri tp yg g sorg, mmg xde rezeki, till now anak angkat tu da darjah 3... rezeki itu dari Allah kan...

momguess said... [Reply to comment]

kawan aku dh kwin lebih 10 tahun
tup2 laki die kawin lain
baru 1st wife die ngandung

FIESYAH said... [Reply to comment]

setiap kejadian tu ada hikmahnye...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tu lah...rezeki tu sebenarnya ader..cuma kita jer tak tau bila...

juelee said... [Reply to comment]

lamanye 14 tahun...

erm nape damia bila amek gambo takmau senyum? omak eyh lak yg senyom lebar hik hik hik

Nana said... [Reply to comment]

zt-lagi lama 15 thn kan.hrp2 ada la rezki dia tu nanti kan

lia-tu la org slalu ckp cam tu kan klw amik ank angkat mest pregnant.tp tu seme rezki kita xtau

momguess-hah pesen gitu pon ada gak kan,mcm dlm drama plak

syah-btol tu..rezki masing2 tuhan tentukan

ayu-ahh..btol tu..

jue-eheh..damia mmg susah nk senyum klw amik gambo, klw nk tgk dia senyum kita kena cakap senyum..baru dia senyum.mak dia?xleh kata apa la..kaki bgambo ekeke..

Nida said... [Reply to comment]

Salam..
Tenangnya tengok baby tidur... dari banyak masalah terus hilang masalah tengok muka baby tu :-)

wantie said... [Reply to comment]

alhamdulillah tercapi gak hasrat nak ada anak sendiri kan.. walaupun nunggu lama, at last dapat gak..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

ha'ah.. pernah gak dgr pasal kes cam ni.. syukur alhamdulilah.. kan. rezeki bertambah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...