MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 30, 2009

citer raya haji

tahun ni raya haji mmg xmeriah (walaupun mmg raya kt KL meriah kan..) sebabnye surau depan umah xwat korban masa ari jumaat, diorg wat ari sabtu.time tu plak ktorg dah kat kuantan so xdpt la tgk lembu kena korban tahun ni.amrul plak keje...pukul 5.30 ptg baru sampai KL.

pakai baju kurung ni pun sebab nk amik gambo je, lepas tu tros tuka baju tshirt.hehe...dah tengahri tu bohsan2 aku ajak mak aku g teman shopping kt JJ Wangsa Maju.hehe..ngan mak aku terjebak menyoping di hari raya.serius aku xpenah wat mcm ni time raya2 g shopping.dah abes g JJ g plak Wangsa Walk Mall.ramai pun..org melayu kita soping ngan pakai baju raya.hehe...

alamak..damia wat slack la..gambo pakai bj kurung elok dah nampak spende plak :)
menu raya:nasi tomato, aym masak merah, kari daging,darca nenas,acar, kek buter (thn ni mak aku wat kek buter dah bohsan mkn kek cekelet katanya+puding laici (aku buat hehe)
hasil soping kt JJ, kasut, baju damia & suar jeans.buroknye baju damia dlm gambo.dah puas cari bj ada ijau2 skit ni, jumpe kt bb kiko je yg ok xstriking sgt kalenye
ni pun bli kt JJ baju kat acardia.nak wat baju sepasang, pink dah ada kain nk cari kain kale pepel plak pasni
ni plak soping kt Wangsa Walk.mmg dah lama cari skirt kale kelabu ni jumpe gak akhirnya

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

cantik Damia berbaju kurung tue..:)

FIESYAH said... [Reply to comment]

shopping sakan ar akak!!

lawo kasut tu!

Nida said... [Reply to comment]

Sempena Raya Korban ni.. maka korbanlah duit untuk bershopping.. korban jugak kan..hehe

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

nana...samat ari raya......

cantek baju damia

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

ako pon baru beli skirt kelabu...ako try biru ngan itam..tp tgn dok pegang yg kelabu gaks...hihihi..last2 rembat je lah...

wantie said... [Reply to comment]

wah.. wah... melaram habis damia raya ni yer..

menu untuk hari raya tu pun nampak cam sedap je.. Tak jumpa plak orang buat nasi tomatao raya haji ni.

semuanya asyik makan daging cicah air asam jerk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...