MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 13, 2009

Cuti

patutnye plan aku gerak malam ni, tiba2 plak tuka last2 minit.tpaksa la aku amik 1/2 day arini.kang kul 12.30 gerak blk umah pastu tros gerak.

aku akn bercuti dari arini sampai 18 Nov.so ari kamis baru msk keje balik.pegi mana?nanti la aku balik aku tepek sini ek..xkemana2 pun saje nk abeskan cuti aku yg ada 7 hari lagi ni..

doakan perjalanan aku & cik damia selamat sampai ke destinasi ye..bye..kita jumpe ari kamis or klw ada tenet kt tmpt aku g cuti tu nanti aku akn on9 dari sana.


9 ribu orang memberikan idea bernas:

Manjakusayang said... [Reply to comment]

Selamat coti2 malaysia... Semoga selamat pergi dan balik yer...

Nana said... [Reply to comment]

kim-tq...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah kemana la tu.. nak bercoti2.. selamat bercoti

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

selamat bercuti...cam tau jer ke mana nak gi ni....ahaksss....

wantie said... [Reply to comment]

wah.. wah.. sonot tul dapat coti panjang plak tu....

selamat coti cotomesia yer..

atty's said... [Reply to comment]

selamat coti2 malaysia..tc ye..

zafri amsyar said... [Reply to comment]

slmt b'cuti...

aku agk ko p tmpt amrul nih.. yer ker?

-lia-

Nana said... [Reply to comment]

rina-kita kt kluang ni..xjauh dah kan ngan tmpt awk hehe

ibu damia-ehehe...klw ada jodoh kita jumpe ek...

wantie-baru dpt cuti bln 9 pastu kena abeskan gak thn ni xleh c/f nxt year tpaksa la abehkan juga

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-tq

lia-ko mmg hebat la..mana kau tau??btol la tu..aku kt tmpt amrul ni heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...